IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia, отсече германската организация GTÜ.

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia е най-добрият употребяван автомобил в средния клас според изследване проведено от германската организация GTÜ (Асоциация за технически надзор), публикувано на международното автомобилно изложение във Франкфурт.


Изследването GTÜ 2012 за употребявани автомобили, определя Insignia, като автомобил с най-високо ниво на качеството при автомобилите на възраст между една и три години. Методиката на изследването е създадена, за да установи и оцени надеждността на употребяваните автомобили.  

Изследването GTÜ 2012 е основано на данни от над пет милиона общи инспекции извършени при над 240 марки през последните две години. Крайният резултат е определен с ясно описание на всички положителни и отрицателни параметри. При оценката Opel Insignia е поставена на първо място във всички категории.


“По време на общите инспекции на преден план изникна високото ниво на изработка на Insignia. Моделът е нов играч на пазара на употребявани автомобили, но вече очевидно е победител в средния клас”, заяви шефът на GTÜ Райнер де Биаси.

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 39 rate down comment
    Niki ( преди 12 години )
    Този невъобразим *** Инсигния. Уникално *** кола, Пасат ЦЦ е класи над този *** !!!!
  • #3
    8 rate up comment 21 rate down comment
    Dude ( преди 12 години )
    не е лош опела, *** ми е малко безличен, в смисъл смятам, че след 6-7 години ще е забравен и няма да се отличава с нищо.
  • #2
    64 rate up comment 5 rate down comment
    RS1600 ( преди 12 години )
    Това, че Опел или друга марка ръждясва е информация, която не е актуална вече 15 години. Ваш проблем е, че живеете в миналото и оформяте мнението си от 20-годишни махленски лафове.
  • #1
    10 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сигурно се продава най-евтино, най-бързо се обезценява и е най-изгодна покупка. Но не е ясно когато най-старата Инсиня стане на 5 години дали ще е ръждясала, малко са избързали!