IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia, отсече германската организация GTÜ.

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia е най-добрият употребяван автомобил в средния клас според изследване проведено от германската организация GTÜ (Асоциация за технически надзор), публикувано на международното автомобилно изложение във Франкфурт.


Изследването GTÜ 2012 за употребявани автомобили, определя Insignia, като автомобил с най-високо ниво на качеството при автомобилите на възраст между една и три години. Методиката на изследването е създадена, за да установи и оцени надеждността на употребяваните автомобили.  

Изследването GTÜ 2012 е основано на данни от над пет милиона общи инспекции извършени при над 240 марки през последните две години. Крайният резултат е определен с ясно описание на всички положителни и отрицателни параметри. При оценката Opel Insignia е поставена на първо място във всички категории.


“По време на общите инспекции на преден план изникна високото ниво на изработка на Insignia. Моделът е нов играч на пазара на употребявани автомобили, но вече очевидно е победител в средния клас”, заяви шефът на GTÜ Райнер де Биаси.

0 от 500
  • #24
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    до Класикада така е.брат ми беше там цяло лято,той каза същото.аз отначало хич не му вярвах,защото не харесвам Опел,пък знам,че и той.затова беше взел със себе си брошурка за такситата от Германия.И наред с вече утвърдените имаше и Инсигния .Та така,взели, че направили кола и Опел.
  • #23
    1 rate up comment 16 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    ne znam de si odil ama u francia osven nekoya kirliva korsa nema drugoi tam taksitata sa mercedes ili priusopel go nema na kartata na evropa
  • #22
    16 rate up comment 6 rate down comment
    KLASIKA ( преди 12 години )
    Здравейте.Не съм фен на Опел да уточня,освен на Манта;Монца;Комодоре;Дипломат-за тия умирам!Сега като бях в Франция и Германия,ето какви са ми впечатленията:В Франция масово карат Insignia.И цивилно и за такси,но карай....Друго ме очуди дълбоко!В Германия се кара такси само Мерцедес и Ауди,всички знаете!Тук там нещо друго рядко ще видите.И изведнъж...,сега като бях месец Август в Германия,какво да видя?!?...-има много Insignia за такси!!!А това говори вече за качество!Знаете ги Немците колко трудно се доверяват на нещо ново!И изведнъж са се доверили за такси на Insignia.Е на туй вече по голямо доказателство здраве му кажи!
  • #21
    5 rate up comment 15 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    Много добре знаете кое в момента е най-доброто -> Новият Ф О Р Д фокус заедно с Ф И Е С Т А са най-продаваните коли в Европа. След тях са вашите любимци глокници!
  • #20
    20 rate up comment 1 rate down comment
    БК ( преди 12 години )
    Голф става все по-голям еталон..... да,по страниците на Аутобилд.За това за 2010 в неговия клас,в Германия,не някъде другаде,най-слабо обезценяващия се модел беше Hyundai i30.Нито голф,нито А3,нито октавия.Бил ставал все по-голям еталон,ле ле,*** народ!
  • #19
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Инсигния 2011 ( преди 12 години )
    Раждясвали...Разпадали се...Хахахаха....Голф 3ка или БМВ Е36 е по-добре, нали?!? :-D :-D :-D Като нямате пари да си купите хубав нов автомобил, защо пишете глупости само по форумите! Исигнията си е перфектна, който има такъв автомобил може да потвърди!
  • #18
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    VW/Audi/Skoda глътнаха въздух.Не ги бръснат.
  • #17
    14 rate up comment 3 rate down comment
    тъуит ( преди 12 години )
    Не си чувал тази организация хаа,тогава въобще не коментирай :майсторе".И по-добре пак погледни продажбите на опел и VW.
  • #16
    13 rate up comment 3 rate down comment
    МайкаТи ( преди 12 години )
    От известно време насам новите коли се правят така че да не разждясват и между другото виждал съм ръждиви голфове пасати ръждиви мерцедеси и бмв-та, това е екати тъпия аргумент + инсиглията има дори награда автомобил на 2010 така че не знам от чие мнение сте така масово повлияни за да хейтите и да не обръщате внимание на добрите страни. Ако се качите в една инсигния да речем комфорт версия (не съм сигурен така ли се водеха) ще си промените мнението.
  • #15
    17 rate up comment 2 rate down comment
    dmb ( преди 12 години )
    az & nov е едно и също лице...личи си по "ni60" . Относно Инсигниата ами да ви кажа ли не случайно я избрала на доста места за кола номер 1...Ръждясва и се разпада...може би да. Но вие с Баварците по на 15 години с умрелите коне както и тези с Фау-ветата какво искате? Бихте плюли и американските коли (Опел е собственост на ГМ) ама класиките от 70те им бачкат двигателите май? Хмм...странно...Както и да е Опел в момента имат 2-3 модела които наистина си заслужават цена/качество....