IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia, отсече германската организация GTÜ.

Най-добрата кола втора ръка

Opel Insignia е най-добрият употребяван автомобил в средния клас според изследване проведено от германската организация GTÜ (Асоциация за технически надзор), публикувано на международното автомобилно изложение във Франкфурт.


Изследването GTÜ 2012 за употребявани автомобили, определя Insignia, като автомобил с най-високо ниво на качеството при автомобилите на възраст между една и три години. Методиката на изследването е създадена, за да установи и оцени надеждността на употребяваните автомобили.  

Изследването GTÜ 2012 е основано на данни от над пет милиона общи инспекции извършени при над 240 марки през последните две години. Крайният резултат е определен с ясно описание на всички положителни и отрицателни параметри. При оценката Opel Insignia е поставена на първо място във всички категории.


“По време на общите инспекции на преден план изникна високото ниво на изработка на Insignia. Моделът е нов играч на пазара на употребявани автомобили, но вече очевидно е победител в средния клас”, заяви шефът на GTÜ Райнер де Биаси.

0 от 500
  • #54
    2 rate up comment 1 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Айде народе, форумът на mobile.bg го няма вече. Само тук може да плюете на воля. Иначе, статийката си е от Опел, за това две мнения няма. Тия от GTU решили, че и те могат да правят класации и то на две годишни автомобили. Смях. Ето и подобната класация при DEKRA. Там също Инсиния е на първо място в класа си, както и PRIUS, Fiesta и така нататък. http://***.maengelreport.com/index.php?id=6
  • #53
    3 rate up comment 1 rate down comment
    де да беше.... ( преди 12 години )
    Ама то да беше ново, а не пони от началото на деветдесетте с лепенка и30 хахахахахаха
  • #52
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Само озлобен от бедност селянин може да се опитва сам да си повярва,че нещастното му ауди 80 може да стъпи по нещо на Hyundai i30.
  • #51
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като сравнявам ново i30 с ауди 80,извинявай брато,аЛдито е тъжна картинка!Тия с колите втора и трета ръка вървят към дупката на мизерията.
  • #50
    4 rate up comment 3 rate down comment
    до RS10 ( преди 12 години )
    Миризма ако това наистина си ти значи България върви със скоростта на светлината към някоя дупка... от кога *** могат да влизат в метро???!
  • #49
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Разкрит си ( преди 12 години )
    За кое си прав миризма? Понеже ти се загуби мнението - че закупуването на клюндай е най-лошата инвестиция в псевдо-автомобил?
  • #48
    1 rate up comment 6 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Та казваш било Пони от 91-ва,а!Я си припомни дали пък не е ново i30,а просто *** http://***.vbox7.com/play:6b7be430 За теб и Понито е висока летва,*** лигав!Мизерствай в *** махала и трънките на казанлъшко и си мечтай *** ауди 80 да стане А6,ха,ха,ха,... ауди-фенчето,тяшак!Смугъл ***!
  • #47
    3 rate up comment 5 rate down comment
    . ( преди 12 години )
    Познайте защо имам толкова минуси..:))) ***,кликни ми сто минуси,сам доказваш,че съм прав,сач ***!
  • #46
    3 rate up comment 1 rate down comment
    у Ж а С ! ( преди 12 години )
    Коментара преди "GM&japan" и след него до "прозрачен си" са на един и същи човек-едно бедно ***,което е скапан ученик.Наказали са го без пари е,и е станал зъл от това и от паталогичното висене пред компа.Вижда с очите си снимки и пак отрича.Тоя и "К _ Р"да му завреш в лицето,ще каже,че не е истина!Ще каже,че това е "плодова салата",демек банан с два портокала!!!Що изобщо пишете тук,вижте ,че от паника,че го разскрихме е писал сам,уж става навалица.Шизофренична самозащита се нарича!
  • #45
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Прозрачен си ( преди 12 години )
    До от: . ( преди 24 минути );от: Анонимен ( преди 31 минути )от: до tsi ( преди 57 минути )от: . ( преди 1 час )-ти си един и същи невръстен ученик само,че си ***!Човека ти даде снимки,дай и ти да ти видим *** физиономия!Много ти е лесно като ки Анонимен и пишеш от още 20 имена да се правиш на мъж.Така се опитваш да залъжеш себе си какъв си ***.Но всички виждаме напразните ти опити да заблудиш не нас,а себе си,как се мъчиш да си повярваш,че струваш повече от изтривалката пред вас!Човека ти каза:нападаш всички интелигентни хора,защото си *** която шмърка,защото не знаеш какво да пишеш,провокираш всяка тема!Но затова си самотен и тайно от *** и тати висиш да зяпаш порно.