IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се поставя покривът на Bugatti Veyron Grand Sport

1, 2, 3 (души) и готово (Видео)

Как се поставя покривът на Bugatti Veyron Grand Sport

За закупуването на открития Bugatti Veyron Grand Sport са необходими $1.7 милиона. Срещу тази сума получавате W16 двигател с обем 8.0 литра, четири турбини, максимална мощност 1001 к.с. и максимален въртящ момент 1250 Nm, както и всички екстри, които вървят към него.

Сред тези екстри присъстват и двата покрива, с които се предлага колата. Единият е прозрачен поликарбонатен панел, който може да бъде инсталиран или премахнат в зависимост от метеорологичните условия (Bugatti конструира откритата версия на Veyron, не като типично кабрио, а като targa, за да отговори на изискванията за безопасност на пътниците в колата).

Другият покрив е платнен, сгъваем, който е позициониран в колата. Функцията му, е да пази салона и пасажерите при внезапна промяна на времето. Това би трябвало да означава, че се поставя бързо и лесно...

Напрактика обаче, май хич не е бързо, нито лесно. Във видеото долу ще видите как собственик на Veyron Grand Sport и двама негови приятели влагат доста усилия, за да поставят въпросния покрив на двуместната кола.





0 от 500
  • #9
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Високотехнолгична кола е тва бе хора.Хахаха,тези се *** тотално.
  • #8
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Bandit ( преди 12 години )
    Е това, че прости *** по стечение на обстоятелства някакви са успели да си купят такава кола, не означава, че са прочели упътването как се поставя тавана на колата. Нищо чудно и да не могат да четат. ;)
  • #7
    12 rate up comment 8 rate down comment
    ST ( преди 12 години )
    Според мен това е пълно излагане.Но има и нещо хубаво ако си забравиш гюрука в къщи ще ти свърши работа и обикновен чадър. :D :D Не са го измислили както трябва.
  • #6
    32 rate up comment 1 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Това е да имаш пари да си купиш кола за милиони, а да нямаш елементарни умения да разпънеш един чадър и да щракнеш 4 копчета.
  • #5
    14 rate up comment 15 rate down comment
    Пич ( преди 12 години )
    Ха, ха , точно това е истината за този прехвален "автомобил".Маса пари за нещо което е с покрив от брезент и се слага от 4-***.ФВ , кво да правиш.Изключително умно!!!
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    EE ne we , ideqta e da e po leka :P Samo che pri 400 km/h ne samo pokriva, a i glavata ste ti hvrukne ot kupeto :D :D
  • #3
    26 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    пука им на шейхчетата. продали 10-15к барела дето сигурно ги смукват за един ден и си зели вейрон. па не можели да слагат покрива. охраната отзад с тунингованото Х6 ще помогне.
  • #2
    19 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хахаха, баси нещастниците!Значи купуваш кола за $1.7 милиона и трябва да возиш някой със себе си,за да може да сложите гюрука.Срам голям.ФВ ли ги беше купил тези?Е то тогава няма какво да се чудим.Предполагам правителството на германия ще им отпусне няколко десетки милиона,за да могат да създадат високотехнологичен гюрук.Тогава пак ще четем статия за тях и за невероятните им успехи.
  • #1
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 12 години )
    ***?