IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се поставя покривът на Bugatti Veyron Grand Sport

1, 2, 3 (души) и готово (Видео)

Как се поставя покривът на Bugatti Veyron Grand Sport

За закупуването на открития Bugatti Veyron Grand Sport са необходими $1.7 милиона. Срещу тази сума получавате W16 двигател с обем 8.0 литра, четири турбини, максимална мощност 1001 к.с. и максимален въртящ момент 1250 Nm, както и всички екстри, които вървят към него.

Сред тези екстри присъстват и двата покрива, с които се предлага колата. Единият е прозрачен поликарбонатен панел, който може да бъде инсталиран или премахнат в зависимост от метеорологичните условия (Bugatti конструира откритата версия на Veyron, не като типично кабрио, а като targa, за да отговори на изискванията за безопасност на пътниците в колата).

Другият покрив е платнен, сгъваем, който е позициониран в колата. Функцията му, е да пази салона и пасажерите при внезапна промяна на времето. Това би трябвало да означава, че се поставя бързо и лесно...

Напрактика обаче, май хич не е бързо, нито лесно. Във видеото долу ще видите как собственик на Veyron Grand Sport и двама негови приятели влагат доста усилия, за да поставят въпросния покрив на двуместната кола.





0 от 500
  • #29
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до v ( преди 12 години )
    Съгласен съм с теб, при това, ще допълня, че тези дето отвориха уста срещу *** са не просто бачкатори, а скатаващи се бачкатори, дращещи в нета в работно време. Не ги упректавм за това - и аз съм в работно време, макар и да работя за самия себе си и всяка минута тук ми намалява печалбата. Но когато си жаба в гьола е тъпо да се подиграваш на останалите. И тези *** са изплували измежду другите ***, така че никак не са от най-простите. Има от тях и в БГ и изкарват добри пари, нали?
  • #28
    4 rate up comment 3 rate down comment
    до: на сапун ( преди 12 години )
    Не са индийци,номера на колата е на арабски...но си прав,все са си ***!
  • #27
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Я вижте колко продажни гъзоблизци имало тук,че даже взеха да защитават простите *** само защото бащите им купили вейрон.Това е мижетурката виде ли някой с пари и *** ще му направи....
  • #26
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    а един стои на вратата, да не дойде тока
  • #25
    10 rate up comment 3 rate down comment
    da ( преди 12 години )
    хахахахахахахах тези тримата сигурно заедно сменят крушка. Единия държи крушката, а другите въртят масата на която е стъпил.
  • #24
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако тия ги поставят в условията на нашата държава няма да имат пари даже и камила да си купят.
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    passatora ( преди 12 години )
    Qsno se vijda 4e ne sa otvorili 4adara ,sledovatelno sa bala4eta !
  • #22
    8 rate up comment 1 rate down comment
    123456 ( преди 12 години )
    Какъв е този чадър?!
  • #21
    15 rate up comment 7 rate down comment
    v ( преди 12 години )
    Като ви гледам как злобеете срещу арабите, стоя и ви се чудя, дали въобще сте ходили в ОАЕ, дали познавате някой такъв...не..И ако си мислите, че Вие сте мн умни сравнение с тях, сте в голяма грешка!!!Като сте мн умни, що не въртите бизнес, не изкарвате хиляди или милиони...щото сте едни обикновени бачкатори, които само злобеят срещу хората които имат!!!
  • #20
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това отново доказва колко са прости ***...ама карат Вейрон. Ти, умният кво караш?