IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звук и картина - Pagani Huayra

Първо видео на новото Pagani.

Звук и картина - Pagani Huayra

Вчера ви показхме първите снимки на новият суперавтомобил Pagani, създаден да замести Zonda. Заедно със снимките се появи и кратка информация, която разкри подробности за шасито, двигателя и задвижването на Pagani Huayra.

Днес е наличен и видео материал на изданието EVO, който показва елементи от салона на новия суперавтомобил и не на последно място - звукът на V12 би-турбо двигателя AMG.



Още за Pagani Huayra

0 от 500
  • #25
    32 rate up comment 8 rate down comment
    Ван Дал ( преди 13 години )
    Някой да каже нещо за МУЗИКАТА на видеото. Чие изпълнение е?
  • #24
    34 rate up comment 9 rate down comment
    reventon ( преди 13 години )
    kakuv nemec we zabluden :D:D
  • #23
    32 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    аа немеца много красив!
  • #22
    34 rate up comment 9 rate down comment
    fan ( преди 13 години )
    Прави са колегите, вътре май наистина са прекалили с една идея, от тези разноцветни лампички и диодчета. Дизайна не мога да коментирам направо ти спира дъха и джантите са уникални. Дано обаче променят този звук от двигателя, че звучи като измъчен 30 годишен тролей по софийските улици.На ZONDA-та си беше наистина наслада за ушите...
  • #21
    34 rate up comment 10 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    Тъблото на всяка кола особенно от по новите светва като коледна елха като дадете на контакт...и това не е нищо друго а просто стандартният тест на контролните индикатори :))ако в вашите коли не свети ги закарайте на ремонт ! аа относно кича дай боже всичкият кич да е такъв ;)
  • #20
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Men ( преди 13 години )
    Si4ko super,no samo kakto kaza edin kolegite tova tablo da iz4ezne ! Koledna elha ili kosmi4eski korab ot fantasti4nite filmi presuzdavat,basi selqniqta sus si4ki teq svetodiod4eta!
  • #19
    35 rate up comment 9 rate down comment
    haha ( преди 13 години )
    Кучето как се стресна :D
  • #18
    37 rate up comment 11 rate down comment
    vel_co ( преди 13 години )
    Намирам Huayra за една много добра еволюция на Zonda. Всичко добро е подобрено още. Zonda беше с динамиката на най-добрите,Huayra със сигурност ще е по-добра. Всички чакаме теста на Нюрбургринг. А интериорът се надявам да изчезне още при първия фейслифт - този кич е срам за страхотния външен дизайн.
  • #17
    36 rate up comment 9 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    smigul Аааама много ясно че интериора е перфектееен и е в унисон с цялостната визия дори интерфейса на мултимедината система е в този стил :)) ергономията е на 100% незнам каво не виждат някой хора но уредите са семпли в стил ала спотен болид но в същото време елегантни и по прегледни от това немогат и да бъдат :)не видях каде има кич и шарения :))влесте в една хонда Сивик да видите каво значи кич шарения един милион екрани екранчета и малки екраченца хаха :))
  • #16
    33 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Вчера ме спечели, днеска ме загуби с този измъчен звук. Ето това е Пагани