IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Tiguan

9.6
Закупена: 2011 г., Пробег: 10300 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
10
Оборудване
10
Пространство
10
Цена/Качество
10
Качество на материалите
10
Разход на гориво
7
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • много голям раход в града, без да се състезавам по сфетофарите трудно го свалям под 10
  • не се предлага автоматичната кутия за по-мощния дизел- 170 к.с.
VW Tiguan От: mashin 14.12.2012 10716 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
градско-извънградско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
усещането да караш такъв тип автомобил
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
отново ергономичността на интериора- няма аналог в класа си, карал съм почти всички от конкуренцията на тест драйв преди да закупя този, удобни са, но като разположение на уреди и управляващи устройства могат само да се учат от Тигуан
Снимки
VW Tiguan
0 от 500
  • #20
    5 rate up comment 0 rate down comment
    IT ( преди 11 години )
    Ами так и не разбрах от къде на къде инетиорът на това нещо ще се сръвнява с тези на БМШ и Ауди след като отвътре е 1 към 1 Голф+ :)) Всъшност това е леко модифициран и повдигнат Голф+ с различни ламарини :) Иначе отвън хваща окото осбенно след фейслифта :) Но пък както споменаха по доло от към цена и това което предлага...е можеби най-неизгодната зделка :))
  • #19
    6 rate up comment 1 rate down comment
    BB ( преди 11 години )
    CX-5 e po dobra naistina, bmw-to e baq po skupo taka che ne gi sravnqvai, RAV 4 e po losh izbor ot Tiguan
  • #18
    7 rate up comment 0 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Това, че била най-добър избор в класа си може да го каже само човек, който никога не се е качвал в конк.урентите. Качи се в един CX-5, едно X3 или поне Рав4 и пак ще говорим. Филксфагена е мега скъп за това, което предлага. ВАГ искат прекалено много пари за една "народна" марка, която няма какда е народна при тези цени.
  • #17
    4 rate up comment 2 rate down comment
    BB ( преди 11 години )
    Dobro e Tiguan-cheto nqma spor, malko si pozavishil ocenkite ama kato cqlo e priqten avtomobil. Lichno men po me kefi i ot RAV4 i ot Kia...dizaina e vupros na vkus. Sus zdrave da si q karash
  • #16
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Tiguan е най-пенсионерския дизайн на джип според мен. Да не забравяме,че оригиналът е един и е Рав4 ,който е класи по-добър и спортен дизайн - и новия,и стария модел! Рав4 както знаем е и най-здравия джип в класа по данни на германските техн.прегледи. Общо взето Рав 4 е еталонът- Recreation Active Vehicle. Да не забравяме,че Рав4 е със собствен дизайн и отвън, и вътре. Докато Тигуан освен,че копира Рав4 безуспешно, отвътре е с пластмасовото табло от евтиния Голф Плюс.
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не съм фен на Toyota и изобщо японските коли, но да кажеш, че Toyota са с остарял дизайн е смешно, явно живееш в 80-те години на миналия век! Отвори си добре очите и гледай това грозно "нещо" на снимката на теста, същия дизайн както от преди 20 години, никаква промяна, никаква еволюция...Ама докато има *** като теб да купуват автомобили с техника и дизайн от преди 20 години ще ги произвеждат!
  • #14
    7 rate up comment 7 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Сравнението на грозния и безмощен рав4 с този страхотен джип е смешно. Съгласен съм само че новия евог е най-доброто на пазара в момента, но цената на евог е около 80 хил. Така че това е най-добрия избор в този ценови клас, и моля без коментари от безмозъчни *** точещи лиги по технически, динамически и дизайнерски остарелите смешни японски псевдо джипове..
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много е яка колицата, да ти е честита и да я караш със здраве, дали е хубава или не... чисто нова е, повече няма какво да кажа :) Весели празници
  • #12
    8 rate up comment 1 rate down comment
    GTI ( преди 11 години )
    Mnogo priaten 4x4,no prosto ne moze da se sravniava s Evoque,no pak i cenata na RR e pone 30-40% pove4e
  • #11
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Таблото е от Голф Плюс. Яко евтинийка. Алекс, ако беше наистина взискателен, щеше да си вземеш оригинала Рав4,а не пенсионерското копие Тигуан. Нищо лично, разбира се. Само факти. И 5 години пълна гаранция ;)