IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 най-яки мотоциклетни шлема на годината

Каската е най-важната част от екипировката и е хубаво да се сменя поне на 5 години

Изборът на вашата идеална мотоциклетна каска (шлем) може да бъде предизвикателство. За мнозина често е второстепенна задача в сравнение с търсенето на самата машина.
 
 
мотоциклет, каска


Налични са много опции, за да отговарят на различни приложения, с набор от функции и предимства. Разбира се, с възможност да разберете дали отговаря на вашата уникална форма и размер на главата. Въпреки това, всички мотоциклетни организации са съгласни, че мотоциклетната каска с пълно лице е значително по-безопасна от отворена или полукаска, тъй като предпазва лицето и челюстта от челни удари.

Като последна линия на защита, каската е най-важният елемент от екипировката. Според няколко водещи марки тя трябва да се сменя на всеки пет години. Въпреки че със сигурност е в техен търговски интерес, това основно правило трябва да се спазва.

Ако купувате за първи път или е време да смените съществуващата си мотоциклетна каска, SlashGear е тук, за да ви помогне. Следващите каски с пълно лице покриват различните приложения – нормално шофиране, спорт, прикюлченско. Те са в класически и съвременен стил, имат интелигентни функции.


10 най-яки мотоциклетни шлема на годината (ГАЛЕРИЯ):


 

0 от 500