IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха най-добрите автомобили за покупка

Dacia Duster е големият победител в класацията Carbuyer2025

Британското автомобилно издание Carbuyer определи Dacia Duster за най-добрата кола за закупуване през 2025 г. На годишните награди за най-добър автомобил на Carbuyer, новото поколение на румънския автомобил спечели първото място както в крайното класиране, така и в категорията за „Най-добър малък семеен автомобил“.


Dacia Duster


Експертите са впечатлени от това как Dacia успя да изведе третото поколение на компактния SUV извън бюджетния сегмент чрез подобряване на технологията, добавяне на хибридни двигатели и вземане на интелигентни дизайнерски решения. В същото време Duster продължава да бъде лидер по отношение на съотношението цена-качество.

Duster наследява титлата „Автомобил на годината“ от миналогодишния победител BYD Dolphin. Журито на Carbuyer отличи още 15 модела в различни категорични, като ги препоръча за закупуване от потребителите:


Най-добрите модели за покупка (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 час )
    Който е поживял малко на острова, знае че последното което британците ще хвалят са френски коли. Да не говорим за френско-румънски. Само че нещото което британците мразят повече от френските коли е да дават пари. Всъщност не съм виждал по-стиснати хора в нито една друга развита държава. Другият плюс на британските класации е, че тъй като нямат собствени марки, могат да плюнчат на воля по останалите такива (т.е. не премълчават недостатъците им само щото те си ги произвеждат).
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Портокали и лимони н ( преди 3 часа )
    Британското издание е направило просто една цялостна реклама на Renault и германски ваг*ини.Ford е от най уважаваните и предпочитани брандове в UK, както за млади хора така и за семейства. Толкова много Ford и Land Rover / Range Rover видях там, придобих представа. Как се нагласят всякакви статистики и данни в наши дни ей така за уклон на общественото мнение, реклама и т.н. просто не е за вярване, ама е факт.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    Best hybrid- MG ZS? Тези на какви наркотици са??? И Рено, и други от китайците, даже и БМВ имат по-добри. За Тойота да не говорим
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 11 часа )
    ВАГове и Дачии. Нормално. Хората обедняват и търсят евтиното. Догодина очаквам поне пет китаеца...