IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите малки коли на старо за под 25 000 лева

Класацията е на британските експерти от изданието WhatCar?

Малките коли са лесни за шофиране, идеални за задръстените градски улици, а също така могат да бъдат надежден транспорт на добра цена, като изпълняват ролята на втора семейна кола. Решението за това какъв модел да бъде закупен обаче е доста трудно поради огромното разнообразие на пазара.

В случая експертите от британското издание WhatCar? посочват своя Топ 10 на малките коли втора ръка. Той е съставен след проучване сред собствениците на такива автомобили, като целта е да се помогне на избора на потребителите.


Най-добрите малки коли на старо с цена под 25 000 лв (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Име ( преди 2 месеца )
    Те тези коли не са ли под 10000 лв вече
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Сандеро е най-кола за тия пари.Модерен дизайн ,пъргав турбо мотор ,икономична с газ.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    #2, не знам на кое викаш Азия, ако е Корея или Сингапур, не ме интересува особено.В Индия хонда джаз започва от 8000 долара, смятай си ги както можеш колко лева са.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    хондата ( преди 2 месеца )
    Хонда Джасс винаги е била мн здрава кола
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    лудница ( преди 2 месеца )
    Рено клио 0.9 бензин бате
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    bg ( преди 2 месеца )
    При тия цени няма смисъл от малки коли. По-добре да дадеш повече пари, ама поне ще е кола и освен, че е по-удобна и по-издържлива е и по-сигурна.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Говорейки за 2017-2018-та, този клас коли като нови вървяха 10-14 хил евро. 2019-та кия Рио с асистенти за да спиране и смяна на лента, Сандеро средно изпълнение газ, Типо с мултимедия и лети джанти бяха на 11 000евро, по скъп беше нисан дето е на базата на клио - почти 15 хилки заради оборудването.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    1-ви, нещо си се объркАл, явно от горещото ще е ? Хонда Джаз за 25 к като нова!?!? Или пък сега в азия за тази сума...Явно ти определяш цените и си запознат по-добре:))
  • #1
    13 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Тия коли струваха под 25 000 лв до преди 3-4 години нови. Като махнем минито, ама то и без това е най-смотаното от всичките. Ето така електрическите коли ще се изравнят по цена с колите с ДВГ. Браво. И в същия момент тия коли се продават из цяла Азия по 15 000 лв нови. Без минито, ама то и без това е най-смотано от всичките.