IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните марки според WhatCar

В Топ 10 преобладават брандове от една и съща държава, което едва ли е изненада

Ако сте избрали конкретен автомобилен клас или модел, ще бъде полезно да проверите как се представят в класациите за надеждност в съответните сегменти. Ако обаче все още не сте сигурни какво ще изберете, проверката за представянето на марката е добро начало.


най-надеждни


В случая класацията е дело на британските експерти от изданието WhatCar? То е направено след допитване до собственици на автомобили и шофьори, които е трябвало да посочат с какви проблеми са се сблъскали през последните 24 месеца, както и да кажат колко е струвал ремонтът и колко време колата е престояла в сервиза.

В проучването са участвали общо 21 732 души, като то обхваща 178 модела на възраст до 5 години от общо 32 различни марки. Днес ще ви представим Топ 10 на най-надеждните марки, а в някой от следващите дни - топ 10 на най-ненадеждните


Най-надеждните марки според WhatCar (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Стига с тия Тойоти ве... особено ниските класове...дървения отвсякъде...
  • #7
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Който разбира на японско се спира. Гледам Тойота Корола от 2001-2005 масово още си ги карат, дори правените в Турция седани и комбита изглеждат и се свижат добре. А Форд фокусите и Опел Астрите от тогава нещо зачезнаха.
  • #6
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Кольо ( преди 2 седмици )
    В WhatCar.com ще маюерите оригиналната статия на английски. Обратната класация със (сигурност ще се появи тук в друга статия след ден два) е.....най не надеждни са Купра, Алфа, Опел, Ягуар, Ланд Роувър, Субару, Ауди, MG, Мерцедес и Рено. И за пореден път да кажа, който не се е качвал в Лексус, няма как да разбере какво е надеждност. Който се качи на Лексус си остава с Лексус. А от Тойота сменяш само с Лексус
  • #5
    20 rate up comment 2 rate down comment
    До 5 ( преди 2 седмици )
    Имам Е класа, 2006г., която съм купувал почти нова - през 2007г. Карам я и до днес, като към момента е на 390к километра, от които 370к съм направил аз. Имам приблизителна представа за парите, които съм похарчил за ремонти за 17г. - около 11.000 лева. Всеки, който твърди, че Мерцедес е вечен и нищо не пипа по него, говори празни приказки. Колата е страхотна, топ изпълнение Авангард, но си иска своето и е скъпа за поддръжка.
  • #4
    25 rate up comment 4 rate down comment
    хаха ( преди 2 седмици )
    приятел си взе тесла модел 3на 48к км, колата е за два долни носача че тропа като кокал в буркан. моя мерцедес е на 280к км и окачване не съм пипал. Теслата дрънка като лада самара. абе топ качество.
  • #3
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    Тесла и надеждност?
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Аре, аре, като не ни харесва класирането и се почва със сученето и гърченето. 1:1 с президентските избори в САЩ.
  • #1
    17 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Както ги гледам "надеждните" - аз съм мерси! Дайте "ненадеждните", та да видиме некоя свестна!