IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеръми Кларксън е бил опериран по спешност

Легендарният водещ имал запушени артерии на сърцето

64-годишният Джеръми Кларксън, легендарният водещ на “Top Gear“, се е подложил на спешна операция заради запушените артерии на сърцето. Британецът се почувствал зле на скорошна ваканция.
 
 
Джереми Кларксън


Любимецът на автоманиаците каза пред The Sun: „Много съм благодарен на всички, които изпратиха подкрепящи съобщения, но аз съм добре. Просто трябва да се пазя от физически труд и да не изпразвам съдомиялна машина през следващите четири години. Поне мисля, че така каза лекаря“, каза  водещият в типичния си веселяшки стил.

Кларксън за първи път се почувствал зле по време на почивка на остров в Индийския океан. „Бях на масата за закуска и когато се изправих, трябваше да отделя малко време, за да се уверя, че крайниците ми въобще работят“.По-късно той получава проблеми с опитите си да се гмурка, да плува и да ходи, които продължат и след почивката му.

След завръщането си Англия водещият почувствал стягане в гърдите. А когато се появили бодежи в лявата ръка, във фермата му е извикан лекар. След това Джеръми е откаран с линейка в болницата „Джон Радклиф“ в Оксфорд .

“Изглежда, че от артериите, захранващи сърцето ми с кръв, едната беше напълно блокирана, а втората от трите отиваше натам. Наложи се да ми поставят стент който да я държи отворена и да възстанови притока на кръв към сърцето. Не беше особено болезнено, но доста странно. На следващия ден ме изписаха за домашно лечение“, разказва Кларкън, който води и британската версия на „Стани богат“.

Преди време легендарният водещ призна, че се притеснява за здравето и разкри, че има развиваща се деменция, която определи като „паметта ми е простреляна”. Миналата година му поставиха слухови апарати, но това не му пречи да развива няколко проекта. Той издаде нова книга за живота във фермата „Diddly Squat“. Четвъртият сезон от „Фермата на Кларксън“ също е в производство.

По-рано тази година Джереми отвори пъб -„The Farmer's Dog“, близо до имението му. Той продължава и да води колонки на автомобилна тематика в големи английски медии.
 
 

0 от 500