IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 по-евтини, но яки алтернативи на Porsche 911

С леки компромиси може да изпитате удоволствие като при немската спортна легенда

Porsche е марка, известна с прецизното немско инженерство, победите на състезателните писти и бързите коли, създадени за взискателните шофьори на пътя. И може би шедьовърът е 911. Спортна кола с две врати, която датира от началото на 60-те години на миналия век.
 
Истинска класика. Но скъпа. Базовият 911 Carrera например започва от 260 000 лева, а при  Turbo S и GT3 RS нещата отиват при 500 бона.
И така, как да получите достъп до якото  шофиране на 911, но без да харчите толкова много? Обикновено други спортни автомобили от висок клас са в същия ценови диапазон, така че това е много трудна задача. Но ако сте готови да направите някои компромиси, бихте могли да имате много яка кола.


7 по-евтини, но яки алтернативи на Porsche 911 (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 часа )
    Nissan 370Z Nismo 3.7 V6 с ръчни скорости. Според мен това ще е и бъдеща класика. Сега се все още намират почти чисто нови такива за около 40 000 Евро. Това май е и последното спортно двуместно купе с атмосферен двигател и ръчна кутия. На живо изглежда много яко и вади страхотен звук. Хем е ретро като технология, хем е модерно. Хората на улицата го заглеждат дори повече от Порше щото реално то е доста по рядко да видиш 370Z Nismo. Поршетата вече са навсякъде.