IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-интересните премиери на автосалона в София

Посетителите на изложението ще видат над 200 експоната

Автомобилният салон в София по традиция е събитието, което предизвиква огромен интерес сред феновете на автомобилите у нас. Изложението ще отвори врати за посетители в събота (18 октомври) и ще работи до следващата неделя (27 октомври), като в залите на „Интер Експо Център“ ще бъдат представени над 200 модела на повече от 30 световни марки, както и редица други технологични новости, свързани с автомобилната индустрия.

Премиерите на нови модели на са над 50, като посетителите ще имат възможност да видят и няколко суперколи, които досега не са показвани у нас. За тест-драйв ще бъдат достъпни над 150 автомобила, голяма част от които са с електрическо или хибридно задвижване. Ще бъде разиграна томбола, а победителят в нея ще си тръгне от изложението с чисто нов автомобил, като ще може да избира между 12 модела.


Най-интересните премиери на автосалона в София (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    БЕЛ ( преди 1 час )
    Никой ли не проверява статиите за правописни грешки?
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Дебелия ( преди 3 часа )
    За първи път чувам за марка Citoen :)
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 часа )
    Пешкооооо, Пешко, Захаринчо "миличък", "любим", коя е тая марка "Citoen" на 5-ти slide?!?!?! Не можА / не искА да се научиш, че читателите ти/ви са хора, които заслужават поне малко уважение и да не си прегледаш какво си писал (най-вече заглавията на снимките) е меко казано пр0сташко!!! :-(
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Мда ( преди 8 часа )
    Нула смисъл да се дават пари за билети за това събитие! В радиус от 5 км около Експо центъра са представителства на всички тези + даже и на такива които няма да участват в автосалона. Хем си разглеждаш същите коли на спокойствие, хем и тест драйв може да направиш. Е, вярно, такава обиколка не е за онанисти, че няма да ги има манекенките.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 9 часа )
    Alieno не ли там, няма да отида.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Нормално ( преди 9 часа )
    Все си мислех, че 18 октомври е петък, но явно тук живеят в някакъв друг свят.