fallback

Subaru WRX получи дългоочакван ъпдейт

Легендарният модел най-после се сдоби цифров приборен панел

Японският автомобилен производител Subaru реши да модернизира легендарния WRX, като добави първия цифров приборен панел към модела от 2025 година. Собствениците на автомобила ще могат да избират от три основни стила: класически скоростомер и тахометър, карта на цял екран и дисплей за безопасност.

Какво обаче ще стане, ако това не им е достатъчно? Феновете на модела вече предложиха компанията да добави и ретро стил, вдъхновен от по-старите поколения на WRX, и Subaru няма нищо против. Според представител на компанията тази идея може да се реализира лесно чрез актуализация на софтуера.

Например, бъдещите собственици на модела могат да получат виртуални инструменти, стилизирани под известни поколения WRX като Bug Eye, Hawk Eye и дори 22B. Това може да бъде или безплатна актуализация, или опция срещу малка такса.

Subaru може да последва примера на Ford, който вече предлага историческо цифрово оборудване за Mustang. Подобна опция би направила шофирането още по-уникално за собствениците на WRX, а дигиталното табло - една от най-желаните иновации в историята на модела.

fallback
fallback
Последни