IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda възражда и RSX

Той ще стане част от ново семейство електрически автомобили

Наскоро японският автомобилен производител Honda възроди няколко класически модела - Acura Integra и Honda Prelude. Последният ще се появи в шоурумите през 2026 г. с хибридно задвижване и техническа база от модела Civic. Сега стана ясно, че Honda е подала заявления за търговските наименования "RSX" и "Acura RSX" в японските патентни органи.


Honda-1


Оригиналната Acura RSX беше премиум алтернатива на четвъртото поколение Honda Integra и се продаваше изключително в Северна Америка. Колкото и впечатляваща да е сегашната Acura Integra, много фенове не харесват факта, че автомобилът е с четири врати, вместо с две като предшествениците си.

Най-вероятно моделът RSX ще стане един от така наречените автомобили от "серия 0" - ново семейство електрически автомобили на Honda с ново поколение архитектура, което беше обявено като част от стратегията за развитие на компанията за периода до 2030 г.

0 от 500