IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Паркинг за милионери заработи до британско летище

Уникалната услуга включва доставка на колата и VIP-грижа за нея

Компанията SHY Automotive представи уникална услуга за собственици на луксозни, класически и спортни автомобили, която ще промени облика на обичайното паркиране.Техните собственици могат да забравят за прашните и претъпкани паркинги, като ще ги заменят с луксозно складово помещение, само на 15 минути от лондонското летище Gatwick.


паркинг


Разположен в Съсекс, паркингът на SHY Automotive прилича по-скоро на високотехнологичен сейф, отколкото на конвенционален гараж. Площта от 4,6 хиляди квадратни метра е оборудвана с повече от 40 камери за видеонаблюдение, 24-часова охрана и система за разпознаване на пръстови отпечатъци. Всеки автомобил получава VIP отношение, включващо зареждане на акумулатор, климатроник и индивидуална пожарогасителна система за всеки автомобил.

Това всъщност не е просто паркинг. Клиентите се транспортират до летището с луксозни автомобили и при връщане им се предлага избор дали колата да бъде доставена директно на летището или да бъде взета от удобно складово помещение. SHY Automotive разполага и с луксозен салон със 75-инчови телевизори, напълно оборудвана кухня и зала за срещи.


паркинг


Цените на услуги започват от 250 британски лири за от 1 до 3 дни, 500 лири за седмица и 750 лири за 15 дни.


0 от 500