IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Служители на летищен паркинг се веселят с колите на клиентите

Собственик на луксозен Range Rover бе изненадан неприятно по време на почивката си в Испания

Собственик на Range Rover за £100 000 (118 000 евро) беше изумен, когато откри, че персоналът на паркинга на летището е подкарал колата му на разходка. В същото време англичанинът бил на почивка в Испания. Гай Адамс разкрил всичко благодарение на сложна система за проследяване и комуникация, която му позволи да следи движението на автомобила. 
 

Range Rover Sport SV Celestial Collection


Той оставил своя Range Rover на паркинг до летището на Бристъл, откъдето хванал полет към слънчевите плажове. Но както сам се изразява – случил му се  „най-лошият кошмар“. Адамс е бил събуден от известия на телефона си в 4 сутринта, че неговият джип е в движение.

Благодарение на най-съвременната система за проследяване и комуникация - той видял не само къде се намира колата, но и колко бързо се движи. През следващите 40 минути автомобилът правел обиколки около паркинга до път A38. Накрая спрял, но пък бил оставен с отворени прозорци на около 8 километра от летището насред полето, което също било отчетено от приложението.

Шокиран от това, на което става свидетел, Адамс се опитал да се обади във фирмата посред нощ, но никой не отговарял. Все пак собственикът успял през телефона да включи алармата на скъпия Rover. Накрая се свързал с персонала на паркинга. И обяснил, че ще ги тормози, докато не му пуснат LIVE видео, че колата му е заключена и с вдигнати прозорци..
 
 
телефон приложение


„Тези хора не разбраха, че има система за проследяване на колата, която ме уведомява, ако е преместена, някой се е опитал да влезе или нещо друго. Хайде, движението ще го простя, но да я оставят с отворени прозорци”, оплака се мъжът пред медиите. Той бил слушал за подобни истории, но си мислел, че е оставил автомобила на сериозна фирма, чиито служители не си позволяват подобни волности. 
 
 

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тия не разбраха ли ,че всичко могат да правят с колата му, но да не я оставят с отворени прозорци! Не и с отворени прозорци по дяволите, затворете прозорците и се возете, но със затворени прозорци. И не ги отваряйте, камо ли в полето!
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Момчета, не помня откога не съм чел такива тъпотии. По колко с'тинки плащат за толкова мрачни коментари, когато навън слънцето грее така ярко?
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до 1 ( преди 1 месец )
    Братко, ББ ти го каза: Държавата това сме всички ние. Като се източват парите на поколения и нищо не правим, като се правят престъпни заменки, сделки, договори с комисионни, които ощетяват всички нас, продажби на заводи за 1 долар, умишлени фалити, разтурвания и т.н., и т.н., когато се източва цяла държава от който я хване, грабене, грабене, когато се заробва народ с милиарди външни дългове и няма кой да им каже копче - народът спи, гледа мачове и пие ракия - откъде да дойдат $ за нови коли?
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Бедняк ( преди 1 месец )
    Я, тва същия като моя Роувър, за който спестявах 50 години с бачкане в България. С разликата че моя е още в автосалона, след още 50 години правнуците ми ще си го купят. Колко прекрасна е моята родина...