IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Purosangue беше превърнато в машина за офроуд

Доработките на ателието delta4×4 позволяват справянето с тежък терен

Тунинг-ателието Delta4x4 представи интересна концепция - Ferrari Purosangue, който проектиран като луксозен кросоувър за пътя, вече може да се превърне в пълноправен SUV. Благодарение на техническите подобрения, тази кола е в състояние да се справи с трудни маршрути и неравен терен.


Ferrari Purosangue delta 4x4


За да подобрят проходимостта, първото нещо, което специалистите на Delta4×4 направиха, беше да увеличат пътния просвет. Това позволява не само да се повдигне колата, но и да се подобри видимостта при шофиране извън пътя. Заедно с това Purosangue получава нови колела с по-големи гуми, подходящи за каране по пресечен терен, пясък и кал. Всичко това подобрява сцеплението и прави шофирането по-стабилно.

Специалните колела Beadlock също повишават безопасност по трудни маршрути. Освен това калниците са разширени, за да поемат по-големи колела. Това не само подобрява функционалността на автомобила, но и му придава агресивен, „офроуд“ вид, който не може да не зарадва любителите на стила и мощността.

За собствениците на автомобила са предвидени допълнителни аксесоари. Purosangue може да бъде оборудван с багажници на покрива и задни багажници, което ви позволява да носите допълнителни предмети, резервни части или туби с гориво - незаменими при дълги пътувания далеч от цивилизацията.


Ferrari Purosangue delta 4x4


Освен това можете да инсталирате палатка на покрива, която ще превърне това Ferrari в истински кемпер за тези, които обичат да нощуват на открито. Това е идеален вариант за тези, които предпочитат почивка на открито, далеч от къмпинги и хотели.

Автомобилът е оборудван и с допълнителни PIAA фарове, монтирани отпред и на покрива. Това подобрява видимостта по време на нощно шофиране и добавя увереност при шофиране по трудни пътеки при слаба светлина.

Въпреки че това е само концепция, тя вече привлече вниманието на автомобилните ентусиасти. Разбира се, не всеки собственик на Ferrari Purosangue ще реши да превърне своя луксозен автомобил в офроуд звяр, защото този модел първоначално е създаден за комфорт по пътищата. Въпреки това, ако има търсене на подобни подобрения, е възможно да видим Ferrari в една съвсем различна светлина.


Още снимки на „всъдеходното“ Ferrari - вижте в галерията:


0 от 500