fallback

Инфлуенсър потроши своя McLaren, докато предаваше онлайн

Суперколата за 300 000 долара на Джак Дохърти е тотал щета (ВИДЕО)

Популярният инфлуенсър Джак Дохърти катастрофира със своя McLaren 570S, докато се движеше с около 115 км/ч под проливен дъжд в близост до Маями. Брат му Майкъл отрече младежът да е предавал онлайн по време на инцидента, но от заснетото видео става ясно точно обратното.

Секунди преди катастрофата на записа, направен от спътника на Дохърти, се вижда как той поглежда към телефона си. Малко след това се чува как Джак крещи, след като губи контрол над струващата 300 000 долара суперкола. Правеният по поръчка McLaren се завърта и се удря в мантинелата край път, оставяйки отломки по асфалта.

Автомобилът е разбит, а Джак е изваден от преминаващи шофьори. Спътникът му обаче остава заклещен, като получава наранявания по главата. Във видеото се вижда как младият мъж се държи за китката, като заедно с Дохърти е откаран в болница. Въпреки страховития инцидент инфлуенсърът кара брат си да заснеме потрошената кола.

По-късно в разговор с британското издание Daily Mail 22-годишният Майкъл продължава да твърди, че катастрофата е причинена от аквапланинг, както и че брат му не се е разсеял от телефона си. Според правилника, използването на безжични устройства по време на шофиране е забранено, така че онлайн-сензацията ще отнесе и наказание, ако се докаже, че е използвал телефона си по време на инцидента.

Самият Джак качи видео в канала си в YouTube, за да изрази съжалението си от случката, която прати приятеля му в болница и превърна неговия McLaren в купчина ламарина. За него обаче явно е по-важно, че скъпият му часовник Richard Mille не е пострадал.

По-късно Дохърти получи постоянна забрана от социалната мрежа Kick, където катастрофата беше излъчване на жива, като причината, е нарушаване на указанията за безопасност. Съобщава се, че Джак е проверявал секцията за коментари за Kick секунди преди инцидента.

fallback
  • #3
    Ха ха ( преди 1 час )
    Чудя се гол *** или епилиран бройлер по му подхожда на тоя инфлуенсър!
  • #2
    анонимен ( преди 1 час )
    Предих бях противник на политиката на Порше и други, да подбират на кого продават колите си. Смятах го за "недемократично и антикапиталистическо". Но сега, напълно го подкрепям. Та вижте, на какво е направил колата? Какво имитира? Графити или нещо? Щото в гетата, знаеме кои са хората с Ламбо ...
  • #1
    Fury ( преди 2 часа )
    Този фуклю при завъртането, вместо да завърти кормилото наляво го върти надясно и затова се тряска в мантинелата. Аматьори!
fallback
Последни