fallback

Mitsubishi представи обновеното Pajero Sport

Всъдеходът ще се появи на пазара в края на тази година

Всъдеходът Mitsubishi Pajero Sport претърпя планирана актуализация и към семейството беше добавена нова конфигурация. Сега моделът има четири версии: HPE, HPE-S, Legend и новата Legend Black.

Като част от рестайлинга, SUV-то получи радиаторна решетка с нов пълнеж, както и ново гланцово покритие, което замества хромираните елементи. Тези комбинации се различават в зависимост от версията на модела.

Вариантът Legend предлага тонирана облицовка и 20-цолови джанти, докато версиите HPE и HPE-S се предлагат с 18-цолови лети джанти и сребриста каросерия. Що се отнася до версията Legend Black, тя получи черна лъскава радиаторна решетка и нови защитни капаци на бронята от същия нюанс. Тази версия е боядисана в черно.

Вътрешната декорация е от черна и бордо кожа. Mitsubishi казва, че новият продукт ще бъде върха на гамата Pajero Sport 2025. SUV-то ще се предлага в четири цвята: бял диамант, графитено сив металик, Jet Black Mica и новият Blade Silver Metallic.

Отбелязва се, че интериорът на популярния модел ще включва нов мулти-волан, отопляеми и регулируеми седалки, 8-инчов цифров инструментален панел и мултимедийна система с подобен екран и поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay, както и двузонов климатик.

Предлагат се и редица системи за подпомагане на водача, включително адаптивен круиз контрол, контрол на стабилността, разпознаване на мъртвите зони, контрол на сцеплението, автономно спиране и седем въздушни възглавници.

Pajero Sport, моделна година 2025, се задвижва от 2.4-литров четирицилиндров турбо дизелов двигател с мощност 190 к.с., съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Новият продукт ще излезе на пазара в края на тази година.

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 2 часа )
    За Европа вече не се предлагат новите модели Pajero Sport, L200 и Outlander.
fallback
Последни