fallback

10 модела на Mercedes-Benz, от които трябва да бягате

Дори германската марка, която е символ на качество, има лоши моменти

Две неща идват на ум, когато повечето хора чуят Mercedes-Benz - лукс и производителност. В продължение на десетилетия марката налага стандарт на пазара на премиум автомобили, привличайки широк кръг от шофьори с различни нужди и вкусове.

В по-голямата си част компанията от Щутгарт оправда името си. Въпреки това, като повечето автомобилни марки, Mercedes имаше няколко разочарования, класиране от американските експерти на SlashGear. 

10 модела Mercedes-Benz, от които трябва да бягате (ГАЛЕРИЯ):

 

fallback
  • #10
    Цоню до №4 ( преди 1 седмица )
    ако в България си богат - обикновено това става по "лесния" начин , по онзи начин, по скрития начин , по тъмния начин, сещаш ли се какво е искал да каже автора 2 ? :)
  • #9
    Полезно да се знае ( преди 1 седмица )
    Общо взето GLE е некъв шитак, на другите си им знаеме болежките.
  • #8
    По- добре късно.... ( преди 1 седмица )
    Заглавието е грешно!Не са 10 моделите на МБ от които трябва да бягате, че даже и да не се обръщате, а всичките и не само техните, а от всичко германско!
  • #7
    Радев ( преди 1 седмица )
    Статия, преведена от американско издание и касаеша моделите на МБ в САЩ. Напълно нерелевантна за Европа. колко бензинови очиларки Е350 има в България? Сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
  • #6
    шофьор ( преди 1 седмица )
    Карам ОМ651 и е супер здрав.
  • #5
    анонимен ( преди 1 седмица )
    половината с мотори на ренде, там е ясно. Част от другите не е пояснено коя модификация са точно - S550 има с 5.5, има и с 4.7 битурбо. 350тата същата работа - код на мотора или поне мощност не е посочена.
  • #4
    До 2 ( преди 1 седмица )
    А защо смятате, че богатите хора изкарват парите си лесно? Това е мислене на неудачник.
  • #3
    анонимен ( преди 1 седмица )
    От всички немски най големите таралясници са Ауди. Е тия още нови половината са за скрап. Гледах няколко Аудита след 2010г и няма такива дървета. Направи ми впечатление колко твърдо возят по дупките и седалките дори са твърди и неудобни. Отваряш капака и не може да намериш къде е двигателя. То са едни кори едни пластмаси едни чудеса.....Всякакви ремонти по това чудо са страшни филми. Разглобя се цялата предница за едно нищо. *** то сензори, *** то едни спагети отпред едни чудесии. Кошмар.
  • #2
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Имаше коли едно време. Сега немска кола никога повече не бих взел. Абсолютни дървета са повечето. Скъпо, скъпо скъпо и чупливо. Това са коли за богати хора с лесно спечелени пари. Да я вземе на лизинг да я кара 3-5 години или до към 100 000км и после да се отърве та друг сърба попарата която предстои.
  • #1
    Тинтири_минитири ( преди 1 седмица )
    Хайде следващия път след като преведете някоя безумна статия с гугъл да вземете и да я редактирате, че да стане нещо нормално за четене, моля!
fallback
Последни