IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите кемпери от изложението в Дюселдорф

778 фирми показват всичко за къмпинг маниаците - от автомобили до аксесоари

Изложението в Дюселдорф се утвърждава като първото в света автомобилно, посветено на туризма. То беше открито на 30 август и приключва в неделя, 8 септември. В 13 павилиона 778 изложители представят автомобили за свободното време, оборудване и аксесоари за всеки вкус и бюджет. 

Очакват се рекорден брой зрители, които да подобрят постижението от 273 000 души, постигнато от 2019-а. Колегите от Gazzetta.it подбраха десетте най-впечатляващи кемпера в Дюселдорф.


Най-добрите кемпери на изложението в Дюселдорф (ГАЛЕРИЯ):


 


 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Ако един ден съдебен изпълнител ми вземе гарсониерата ще си купя един такъв кемпер-от по-среден клас!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    супер са ( преди 1 седмица )
    Първия - Maxus RV е на 2 етажа, с асансьор вътре ,а интериора е доста стилен.
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Нали кемперът е за ходене за къмпинг бре!? Вие за оране и сеене ли искате да го ползвате? Като съм бил из САЩ и Канада такива големи кемпери масово се ползват за пътуване през страната. Закачат на буксир един автомобил или жипка, които ползват, за да ходят до градовете на пазар, а това го ползват за спане. Седят няколко дни или седмици на дадено място, после закачат колата и продължават към следващия набелязан къмпинг. Така се ползват тези кемпери!
  • #1
    3 rate up comment 15 rate down comment
    Факт ( преди 1 седмица )
    Безсмислено превозно средство.Всъщност с това не можеш да отидеш никъде трябва ти ток вода и тн.Все едно на Еверест да направят Макдоналдс.