IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan предлага елегантен и евтин кемпер

Caravan MyRoom засега е достъпен само в Япония, но има всички качества да стане хит в Европа (ВИДЕО)

Nissan също навлиза на пазара на ванове-кемпери и пусна на пазара Caravan MyRoom. Със сигурност е обречен на успех, защото най-добре интерпретира модерната тенденция.

 
Nissan кемпер


Моделите стават все по-усъвършенствани, добре оборудвани и с автомобилна динамика на шофиране. Разработен на базата на микробуса NV350 и появил се като концепция през 2022 г., Nissan Caravan MyRoom се продава в ограничена серия, докато компанията не реши да го пусне в продажба по нормалния начин.Той е с размери 5,08 метра и засега не се планира износ, но има всички условия да го видите в Европа догодина.

Както може да се познае от името, една от силните страни на проекта е вътрешната среда : минималистична, но от необичаен клас. Достъпът до елегантните дървени интериори е гарантиран от две плъзгащи се стъклени странични врати: неприкосновеността на личния живот на пътниците е осигурена от завеси и капак, монтиран на задната врата с голямо отваряне. Опцията за нощта е достатъчна, за да разберете вниманието на дизайнерите към практичността, без да жертвате нищо.

 
Nissan кемпер


Можете да избирате между падащото легло и скъваеми седалки, изработени от плат тип "рибена кост", който съчетава простота и високо качество. Първото се отваряс едно движение и се спуска плавно без риск от прищипване на пръстите. Докато сгъваемата задна седалка е разделен на две секции, което позволява разнообразни конфигурации. Благодарение на модулните мебели, пътниците могат да местят масите и да нагласят седалките на желаната позиция или място.

В пода и стените Nissan е вмъкнал отделения за съхранение, които да обслужват пътниците. Сред опциите има допълнителна батерия от 100 волта, получена от рециклирани пакети от Leaf, която ви позволява да използвате всички възможни устройства.
 
 
Nissan кемпер


В Япония Caravan My Room се предлага с 2,0-литров бензинов двигател (задно задвижване) със 130 конски сили и 2,5-литров дизелов двигател със 132 конски сили (също със задвижване на всички колела). И двата са комбинирани със 7-степенна автоматична скоростна кутия. 

Но има елемент, които го правят превозно средство за отдих, подходящо за европейската публика. Това е цената (при условие че се запази тази, определена за Япония). Базовата версия струва около 35 000 евро, а горната - 43 500 евро.




 
 

0 от 500