IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианци превърнаха Ford Transit в кемпер за петима

Хотелът на колела е дълъг над 7 метра, задвижва се от дизел със 155 коня

В средата на лятото сме и повечето народ вече е по морето или мина оттам. Но мнозина от вас със сигурност още търсите изгоден вариант за ваканция. Никога не пропускайте варианта да избягате с превозно средство за отдих (собствено или под наем), независимо дали е каравана или кемпер.
 
 
Blucamp Ocean 525


Отлична опция е модел като този на италианската компания Blucamp, базиран на здравата основа, която Ford  винаги гарантира. Става за почивка в компания, със семейството или просто за двойка.
 
 
Blucamp Ocean 525


Blucamp Ocean 525 е кемпер, който не е толкова скъп като луксозните си братя, но пък е много по-практичен от най-евтините варианти. Създаден е на базата на Ford Transit, един от най-известните ванове за този тип преобразуване (заедно с Fiat Ducat или Mercedes-Benz Sprinter). Отличава се с отлична модулност и адаптивност. Предлага място за до петима обитатели.
 
 
Blucamp Ocean 525


Отвъд елегантните си линии - той може да се похвали и с много вътрешно пространство, с отделни зони за главната спалня, всекидневната, душ и тоалетна. Както си пише по книгите.

Този мини хотел на колела е базиран на версията с шаси кабина на Ford Transit, което му позволява да достигне 7,34 метра дължина. Осигурява място за съхранение, където можете да носите, например, скутер.
 
 

Blucamp Ocean 525

От механична гледна точка той се задвижва от 2.0 TDCi двигател на Ford със 155 к.с. Напълно достатъчни за подобен кемпер.

Вярно, изисква сериозна пърноначална инвестиция от  84 995 евро, ако не ви се занимава с наеми. Но цената е повече от разумна, като оценим всичко в офертата. Освен стандартното оборудване включва климатик, отопление, електрическо стъпало,  врата с мрежа против комари, сгъваеми легла, панорамен капандур, 152-литров хладилник... и много други.
 
 
Blucamp Ocean 525


Въпреки това, ако искате да персонализирате целия пакет, винаги можете да изберете Turin Pack. Той включва тента, DAB радио+, соларен панел, електрически регулируемо задно легло и пето легло.
 
 

0 от 500