IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Camry на старо - плюсове и минуси

Какво да очакват собствениците на популярния седан след 10 години експлоатация

Седанът Toyota Camry е известен със своята надеждност и издръжливост, което го прави популярен не само като нов, но и на пазара втора употреба. Неслучайно, това е най-популярният модел от този клас на пазара в САЩ, както и на други места по света.

Деветото поколение на модела (XV50) се появи през 2011 г., а през 2014 г. претърпя сериозен фейслифт, който освежи външния вид и подобри функционалността. Този вариант вече навърши 10 години, така че може да се придобие някаква представа за надеждността му. Ето какво казват механици, които са грижили за седана и имат представа от проблемите му.


Toyota Camry на старо - плюсове и минуси (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    11 rate up comment 19 rate down comment
    До Младен ( преди 2 седмици )
    Смятай ако това е най-здравият автомобил в САЩ, другите колко са зле. Не случайно Toyota успява да е лидер там с толкова посредствен автомобил, А в Европа да няма успех на фона на останалите автомобилни производители, които не продават в САЩ.
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    До 4 ( преди 2 седмици )
    Какви коментари? Всичко това е написано В статията, а не в коментарите. Ако имаш някакви претенции, можеш да се обърнеш към хората направили статистиката, а не към тези които ти я обобщават в коментарите.
  • #6
    17 rate up comment 5 rate down comment
    младен ( преди 2 седмици )
    По принцип съм фен на койота. Но се чудя ако това е здрав автомобил, как да нарека по, по-предишният ми автомобил, нисан алмера 96та, който бях купил на 307000км и на 340к км смених само един шарнир. На 360к км смених дватабпредни амортисьора и след като продадох на 370к км на приятел той на 400 и нещо смени оригинален съединител и задните амортисьори. Танк ли съм притежавал...какво ли....
  • #5
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Няма недостатъци. Вози меко здрав мотор не ръждясва. Грозен дизайн и отвън и отвътре.
  • #4
    25 rate up comment 10 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 2 седмици )
    Тойота успешно направи за смях цялата немска автоиндустрия. Форумните хейтърчета само потвърждават това с неуместните си коментари.
  • #3
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Японски виц- Тойота! ( преди 2 седмици )
    Те Дачиите са с по-голям ресурс от тоя набеден за качествен автомобил?!
  • #2
    9 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    От статията разбираме, че ако си купим Toyota camry на старо, може да си я ползваме абсолютно безпроблемно докато направи първите си 50 хиляди километра, преди да започнат проблемите. Разбира се, ако на всеки 10 000 км смазваш спирачките, за да не откажат. Това потвърждава легендите колко надежден и безпроблемен е този автомобил, като всяка една Toyota.
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Пак американии, а?