IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда интериорът на новия електрически SUV на Skoda

Elroq ще се фокусира върху екологично устойчиви материали в салона

Премиерата на новия електрически модел на Skoda - Elroq, ще се състои през октомври, но чешкият производител разкрива все повече и повече подробности за компактния SUV.


Skoda Elroq


След като бяха показани първите снимки на модела (макар и покрит с камуфлаж), дойде време е да хвърлим поглед и на интериора. Компанията от Млада Болеслав публикува скици на купето, подчертавайки използваната тапицерия.

Простота, простор и изчистени линии. Това са трите интериорни характеристики, подчертани от Skoda за Elroq. Към тези три думи може да се добави „устойчивост“, като се има предвид, че повечето от покритията са предназначени да намалят емисиите на CO2 по време на производствените фази, доколкото е възможно.


Skoda Elroq


По-специално, седалките са направени от специална тъкан, наречена Recytitan, съставена от 78% специална смес от пластмаса, получена от рециклирани бутилки и рециклирани дрехи. Този материал – присъстващ на седалките, панелите на вратите и централния подлакътник, е част от пакета Loft Design Selection, който една от четирите опции, налични за кабината на Elroq.

Останалите три са Studio, Lodge and Suite. Сред тях заслужава да се спомене Lodge, който се характеризира с използването на материала Technofil. Той съдържа еко-винилови влакна, получени чрез рециклиран найлон от риболовни мрежи.


Skoda Elroq


Що се отнася до двигателите, Skoda ще се предлага във версиите, обозначени с акронимите 50, 60, 85 и 85x. Базовата версия има батерия с капацитет 55 kWh, заден мотор със 170 к.с. и ще достига максимална скорост от 160 км/ч. Elroq 60, от друга страна, е оборудван с батерия с 63 kWh и мощност от 204 к.с.

Вариантите 85 и 85x предлагат батерия с 82 kWh, което ви позволява да изминете до 560 км. Версията 85 доставя 286 к.с., докато 85x, със задвижване на четирите колела, достига 299 к.с., като и при двете максимална скорост е 180 км/ч. Elroq 85 и 85x поддържат бързо зареждане от 10% до 80% за около 28 минути, с максимална мощност от 175 kW.


Skoda Elroq


0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Отново Школайно ( преди 3 седмици )
    Нула фантазияЕвтини материали оформени по възможно най-грозния начинЛоша силова линия с безумно т.ъп софтуер