IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е идеалното BMW M. И то се продава!

Цялото величие на E46 M3 е събрано в каросерия комби

BMW никога не прави комби версия на E46-генерация M3. Но това не попречи на фенове на марката по целия свят да изградят свои собствени чрез смесване и съчетаване на части.


BMW M3 (E46) комби


Това изглежда изключително добре направено, с подобрено окачване, по-добри спирачки и много въглеродни влакна. И което е най-важното - то се продава. В случая на аукциона на Bring a Trailer в Лагуна Хилс (Калифорния) е изложено това 325Xi Sport Wagon от 2001 г., което е напълно трансформирано в M3 Touring.

Колата разполага с редови шестцилиндров двигател S54 на M3, доработен с нови вътрешни части и въглеродна въздушна кутия в стил CSL. Има шестстепенна ръчна скоростна кутия и подрамки от донор M3.


BMW M3 (E46) комби


Не само задвижването е модифицирано. Броните, страничните прагове, калниците и огледалата са сменени, за да може колата да изглежда като истински, фабричен М модел. Комбито има 19-цолови лети джанти от две части и боядисани в злато спирачни апарати, взети от Porsche 911 от поколение 996.

Повечето от другите подобрения спрямо стандартно M3 са свързани с окачването. Има регулируеми амортисьори Bilstein PSS10, по-твърди стабилизатори H&R, полиуретанови втулки и предна опора от въглеродни влакна.


BMW M3 (E46) комби


В салона са поставени тапицерии от въглеродни влакна, предпазни колани с M райета и чифт специални седалки Recaro Sportster CS.

Като се има предвид цялата работа, вложена в автомобила, може да се предположи, че това домашно направено M3 Touring ще бъде малко по-скъпо от стандартното E46.


Още снимки на изложеното за продажба комби - вижнте в галерията:

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik