IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce и Bugatti Veyron бяха конфискувани в София

Известен български бизнесмен остана без част от скъпите си возила

Полицията направи обиски в офисите на известния бизнесмен Румен Гайтански, известен с прякора Вълка. Той повече от 30 години се занимава със сметопочистване, а прозвището му идва именно от фирмата, която основава през 90-те години - „Волф 96“.


конфискувани коли


Акцията срещу Гайтански е свързана с разследване за кредит от 150 млн. лв, който му е отпуснат от Българска банка за развитие. Служителите на реда влязоха и в базата на дружеството „Волф“ АД, където се намират някои от автомобилите на бизнесмена.

На фирмата се водят общо 30 коли, като 8 от са конфискувани. Три от тях - Bugatti Veyron, Rolls-Royce Phantom и Mercedes-AMG GLS 63, бяха открити на мястото, а останалите пет са обявени за издирване.


Още снимки на конфискуваните коли - вижте на bgonair.bg


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До #1 ( преди 3 седмици )
    Това е склад за доказателства, а не гаража на Вълка
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    нали в българия направиха военен преврат като пипнаха бизнеса на черепахин нещо да се промени освен че през шест месеца избори щото не могат да си поделят порциите
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Значи 30 години вълка беше примерен бизнесмен и държавата не се сети да го провери изведнъж някой някъде не си плати и ето не разбрахте ли че живеете в държава-мафия , всичко е престъпно от премиера и президента до докторите в болниците това ужасно парче земя без военен преврат , публични екзекуции и жестоки закони никога няма да става за живот.
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:-- https://use.my/woodman
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 3 седмици )
    До#1: Българските богаташи са си селски тарикати, само че с по голям оборот заради политическите протекции. Истинските богаташи са аристократи от поне няколко поколения. Няма място за сравнение. Затова и наще карат коли като от картинките от дъвки, ония карат коли, дето ги няма и в списанията.
  • #2
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Стъно ( преди 3 седмици )
    Да имаш пари е едно, а вкус съвсем друго...
  • #1
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Лудория ( преди 3 седмици )
    Странна работа. Като гледам в други държави богаташите, колите им са в хубави къщи, с красиви гаражи с екстри, домовете с хубави интериори и разкошни градини. При нашите - колите наблъскани в някакви халета, между кашони и останали ***. Преди време някакви други като ги показваха по телевизията, гардероб нямаше, а склад със закачалки и накачени дрехи, все едно е втора употреба склад. На Доган една тераса бяха показали с отвратителни кашпи от левче магазините.