IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maybach на звезда от Барса се продава във... Владивосток

Създадени са само осем бройки от 57S, една е по поръчка на Самуел Ето'о

Помните ли вечно ухиления нападател от Камерун – Самуел Ето'о. Игра в куп европейски грандове, но най-силни мачове направи за Барселона и Интер, където спечели общо три пъти Шампионската лига. Е, неговият Maybach 57S се продава във..Владивосток.
 
 
Майбах, Ето О
  
       
Не е ясно как неповторимата кола се е озовала в най-източната част на Русия, където и няма много пътища. Вярно, нападателят игра за малко в отбора на Анжи от Махачкала, но това е доста далеч, а и едва ли камерунецът е закарал някога автомобила в Дагестан.
 
 
Самуел Ето О
  
   
Този уникат е направен през 2010 г. по поръчка на Самуел Ето'о. Двувратото купе е произведено от инженери на немската компания Xenatec.  Справка показва, че по това време нападателят е ритал в Милано. Общо фирмата е направила осем подобни автомобила, така че представеният пример е един от най-редките Maybach в света. Сега се продава във Владивосток за 99 милиона рубли, което по днешен курс прави малко над 992 500 долара. Утре може да е друго.
 
 
Майбах, Ето О
 
     
Xenatec планират отначало да произведат между 100 и 200 купета Maybach 57S. В действителност обаче инженерите стигат само до осем, което днес ги прави чест за всяка частна колекция. Освен това Самуел Ето'о е получил последното купе от лимитираната серия. Безценно!
 
 
Майбах, Ето О
 
    
Специално за футболиста германците са съчетали черен Maybach с бял кожен салон, който е допълнен от карбонови вложки. Списъкът с опции включва първокласна аудио система Bose, вграден хладилник, както и маси за задните пътници с телефони.

Под предния капак на купето със задно задвижване има шестлитров V12 с две турбини, чиято мощност е 612 конски сили. Моторът е съчетан с петстепенна автоматична скоростна кутия. 

Само преди дни Mercedes-Benz обяви офциалната дата за премиерата на новия кабриолет Maybach. Луксозният модел ще дебютира на Concours d'Elegance.
 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Някой от вас стигнали поне до подзаглавието където е обяснено защо е интересен точно този Майбах?
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Пловдив ( преди 3 седмици )
    Даже в Пловдив имаше такава но май беше с четири врати не купе
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Не разбирам, какво му е толков интересното? В България съм виждал Бентли и Майбах по селските пътища. Никой не пише за тях. Имал човек пари купил си. Един трактор почва от 350 000 лева Колко му е, да си купи кола за тея пари?