IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-луксозният Mercedes в света не е Maybach, а... Sprinter

Дори Rolls-Royce не може да предложи някои от екстрите, които ще откриете в тези машини

Ако сте от хората, на които Rolls-Royce Phantom им се струва твърде малък и схлупен, вече можете да спите спокойно. Британска компания ви обещава същото ниво на лукс, но със салон, в който можете да стоите изправени и да поканите десетина приятели. Запознайте се със специалната VIP Class серия на Sutton Bespoke.
    
   
Mercedes VIP Class от Sutton Bespoke
   
     
За да създаде най-луксозните Mercedes-и на пазара, базираната в Лондон компания ползва за основа не S-Class или GLS, а скромните работни кончета Sprinter и V-Class. Но щом веднъж приключи с тях, няма да ги познаете. Последната от тях, на основата на Sprinter, предлага осем квадратни метра интериор, който може да се конфигурира да побира до девет места в условия на безсрамен лукс.
   
  
Mercedes VIP Class от Sutton Bespoke
  
     
Не само седалките, но и стените и голяма част от пода е тапицирана с най-висококачествена естествена кожа. "Стандартното" оборудване включва два 40-инчови телевизора с 4К резолюция, съраунд аудиосистема, два хладилника, затъмняваща се и звукоизолирана подвижна стъклена преграда при нужда. А ако такава нужда все още не е възникнала, можете да си уплътните времето, играейки Playstation.
   
  
Mercedes VIP Class от Sutton Bespoke
   
     
По желание на клиента VIP Class може да се преоборудва в 2- или 4-местна луксозна съблекалня с тоалетна и душ. Като допълнителни екстри се предлагат също панорамен стъклен покрив, амбиентно осветление, отопление за всички седалки и свръхмощна климатична система с HEPA филтри.
  
    
Mercedes VIP Class от Sutton Bespoke
  
     
Даже и цената изглежда изгодна на фона на стартовите около 420 000 евро за Phantom. В момента Sutton разполага с над половин дузина готови конверсии, които струват между 149,000 и 216,000 британски лири (173,000 - 250,000 eвро). E, между тях и ролс-ройса има и някои съществени разлики: под капака на Phantom е епохален V12, докато тук получавате стандартното задвижване на Sprinter. Но зад стъклената преграда това може би няма чак такова значение.
   
     
Вижте още от доработките на Sutton Bespoke в ГАЛЕРИЯТА:


  
   

 

0 от 500
  • #9
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Балканджия ( преди 3 месеца )
    В коментарите отново виждам само злоба и даване на акъл, от глупави капацитети които никога няма да помиришат такъв бус, но трябва да изтъкнат че била "ненужна и скъпа придобивка"... Еййй не се научихте да не си избивате комплексите деева.... Няма нито един коментар който да изтъкне лукса който предлага тази машина. Бай Ганцовци сте сите, карайте си каручките и си трошете празните кратуни..
  • #8
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    По нашите пътища ще изпопадат и чаши и све. Ако ще на въздух да е.
  • #7
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Espa ( преди 3 месеца )
    Сметнете за 173000 евро колко ваканции може да си направите без тази каравана. Много и на супер места и на супер хотели. Ноо, за всеки влак си има пътници. Имат пари, дават си ги. Имаме пари, не ги даваме за глупости. Кой както разбира живота си.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    най добре с луксозен автобус с джакузи спалня дневна кухня пътуваш като бял човек наслаждаваш се на гледките от прозореца като стигнеш до населеното място се качваш в ескортиращата те лимузина и на връщане продължаваш разходката
  • #5
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Когато луксът се измерва с размера на дисплея и мощността на аудиото.
  • #4
    10 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    До Шефа - Иназ така си мислех, докато не се повозих в едно сравнитешно старо Бентли.
  • #3
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Шефа ( преди 3 месеца )
    Мерцедес и всички останали.
  • #2
    20 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Един познат ме вози в едно виано,без да е супер лукс ме учуди колко удобен може да бъде един бус - кресла, телевизор с първокласно аудио.
  • #1
    13 rate up comment 18 rate down comment
    Друг Гост ( преди 3 месеца )
    Мдааа... и шофьорът се качва и пали 2-литровия дизел и пър пър пър.. тракайки бавно потегля