IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Phantom се превърна в суперлуксозно купе

Разработката е на италианското ателие за тунинг Ares Modena

Rolls-Royce Phantom е един от най-луксозните седани на планетата, но автомобилът може да бъде превърнат и в купе. За това ще се погрижи италианското ателието Ares Modena, като британският производител на автомобила няма нищо общо с проекта.


Rolls-Royce Phantom


Като цяло ще бъдат произведени само няколко такива купета, като клиентът трябва първо да закупи Rolls-Royce Phantom в изпълнение седан и да го предостави на известната италианска тунинг компания за преработка.

Сегашният Rolls-Royce Phantom, за разлика от своя предшественик, няма версия с две врати. В допълнение, купето Rolls-Royce Wraith беше спряно от производство (то беше заменено от електрическата кола Spectre), така че творението на Ares Modena е още по-уникално.


Rolls-Royce Phantom


Всички панели на каросерията на Rolls-Royce Phantom Phantom Ares Coupe са нови и изработени от лек карбон. Странно е, но е факт, че въпреки всичко това купето продължава да тежи 2.6 тона.

Въпреки че купето Rolls-Royce Phantom е направено в стила на седана и доста прилича на него, то има доста различна линия на покрива и значително по-големи врати, които се отварят срещу посоката на движение.


Rolls-Royce Phantom


Автомобилът ще се предлага само в черно-бели цветове с бронзов преден капак, а лайсните отстрани са инкрустирани с естествено злато. Монтирани са и огромни 24-цолови джанти.

В интериора на Rolls-Royce Phantom Phantom Ares Coupe има четири отделни седалки и е сменена декорацията. Довършителните работи по салона ще бъде извършени, като се вземат предвид желанията на клиентите.


Rolls-Royce Phantom


Единствено бронзовите акценти ще бъдат задължителен атрибут. Силовият агрегат остава непроменен. Купето Rolls-Royce Phantom е оборудвано с 6.75-литров битурбо V-образен 12-цилиндров мотор с мощност 571 к.с. и с 8-степенна автоматична скоростна кутия.


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Емил ( преди 4 месеца )
    #5 Гошко ти си пълен ***!
  • #5
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Гошко ( преди 4 месеца )
    Отврат !!!!! От 90- те години Ролс Ройсите бяха 1000 пъти по красиви !!!( и другите марки )
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Авторе, какви са тези черно-бели цветове? Напиши ги. Според физиката черно и бяло не са цветове, според ежедневната практика това са два цвята. Няма светло черно или тъмно бяло.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Тук става въпрос за много пари, като цяло много изпипана работа и класически елегантни линии, от мен най високата възможна оценка.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Страхотно е ( преди 4 месеца )
    Много е джиджано, евала на БМВ, че не позволиха тази марка да умре.
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 месеца )
    Уникална крассота и абсолютно грабващ те дизайн с изчистени премерени и макси подходящи линии, от които лъха извисеност, благородство, величие и магията на водещата те напред прогрессивна машина: Das ist Rolls ROYCE - просто НЕдостижим.