IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е най-скъпият кемпер в света

Струва 2,5 милиона долара, предлага лукс и цяла седмица на батерии

Това е най-скъпият кемпер в света. Или може би по-точното определение е хасиенда на колела. Струва 2,5 милиона долара и беше представен от прочутия ютубър  Елик Ван Коновер, който поживя в него.
   
   
най-скъпият кемпер
  
      
Кемперът може да се похвали с  мини киносалон, луксозни спални и кухни
. Изработен е по поръчка от LOKI Coach Prevost Motorhome, разбира се, според изричните желания на собственика. Клиентите на компанията включват шефове от музикалната индустрия, състезатели от Формула 1 и топ бизнесмени, казва Ерик. Не е ясно кой е платил за бижуто.
 
 
най-скъпият кемпер
  
   
Твърди се, че белите кожени седалки в така наречената "пилотска кабина" струват по 20 000 долара всяка
. Превозното средство е оборудвано с две големи литиеви батерии, които могат да го поддържат цяла седмица.
 
 
най-скъпият кемпер
  
   
До 10 сензорни подложки Garmin са разположени в кемпера. 65-инчов телевизор глези гостите във всекидневната, разположена в основната част на автомобила. Има два огромни дивана - единият служи като разтегателно легло. Естествено, има и кът за хранене. В кухнята можете да намерите микровълнова печка от неръждаема стомана, индукционен котлон и дори съдомиялна машина. 
 
 
най-скъпият кемпер
  
      
Шкафовете в мобилната къща са електромагнитни, така че да останат затворени
, докато превозното средство е на път. Главна спалня със собствен санитарен възел е разположена в задната част на кемпера. Тя предлагас голямо легло и два гардероба, както и 50-инчов прибиращ се телевизор.

В кемпера могат да спят общо четирима души. А Ерик го сравнява с хасиенда в Ел Ей за 40 милиона долара. Само че на колела.
 
 

0 от 500