IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пусна RS e-tron GT в цветовете на „Байерн“

BMW вади 800 милиона евро да измести конкурента във футболния гранд

Футболният „Байерн“, който ще опита да си върне титлата в Германия, приключи изключително успешното Audi Summer Tour в Азия. Автомобилният производител несъмнено си направи добре реклама, а сега показа изненада за феновете на гранда.
 
 
Audi, Байерн


Audi извади специални издания на своя електрически суперавтомобил - Audi RS e-tron GT. Наскоро той получи актуализация до почти 1000 конски сили. А вече ще има бройки в цветовете на новите екипи на баварците за сезон 2024-25.

Стартовата фланелка - червената, е в малко по-различен тон тази година и преди всичко заменя обичайното синьо с черно като контрастен цвят. Audi RS e-tron GT с този цвят – както се вижда на изображенията, е още по-впечатляващ от „прогресивното метално червено“, което в момента се появява в каталога на марката. Разбира се, черните мотиви изглеждат малко странни.
 
 
Audi, Байерн


Но без съмнение, най-забележителният екип е вторият, с който „Байерн“ дебютира преди броени дни на мач в Сеул. Фланелката е в предимно черни и сиви тонове , но като изцапана с бели детайли плюс меден цвят за логата на спонсорите. И всичко това е пренесено върху колата - сива каросерия с докосване на черни и медни детайли, разпръснати из целия автомобил: от предните пръстени до логото на клуба. И името на отбора до задните фарове.

Audi e спонсор на Байерн от 2002 година насам. В случая – и акционер във футболния клуб с малко над 8 процента. Футболистите и треньорите карат винаги най-новите модели на компанията, като последно получиха  Audi e-tron GT и RS e-tron GT. Явно сега ще обновят автопарка.

Интересното е, че договорът на Audi изтича през 2025 година. Отдавна се говори, че „Байерн“ се е разбрал с BMW за нов спонсор и акционер. За целта баварската марка ще налее 800 милиона евро.  Очаква се контра оферта на Audi.
 
 

0 от 500