IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Google Maps пуска страхотна функция за паркиране

Нововъведението може да сложи край на обикалянето в търсене на свободни места

Google е готов да пусне хитро ново надграждане на приложението Maps, което ще се опита да реши вечния и досаден проблем с паркирането. При това напълно безплатно.
 
 
Google Maps
  
        
Актуализацията може да ви помогне да преодолеете трафика и да се ориентирате в непознати градове. Всички промени са свързани с въвеждането на системата за насочване към дестинация в услугата Maps. Новата технология е настроена да революционизира функцията на приложението, като надхвърля просто ролята на сателитна навигация .

Преди, като почти всяко навигационно устройство, Maps предоставяха упътвания завой по завой до избрана дестинация. След това Google Maps и дъщерното приложение Waze започнаха да въвеждат функции, включително предупреждения за пътни инциденти, ремонти и дори за камери за скорост.

Новата версия на Maps обаче ще включва пакет от допълнителни функции за насочване към дестинация, предназначени да помогнат на шофьорите да навигират в райони, с които не са запознати. Те ще обхващат такива за обозначаване на многоежни паркинги и свободни места за паркиране в района.

Никога повече няма да ви се налага да обикаляте половин час в търсене. Дали? Вместо това цялата информация ще бъде изпратена директно на вашия телефон, за да ви намери най-добрите възможности за паркиране наоколо.

Свободните места ще бъдат маркирани на графиката с голяма икона P. След това картата да ви води до избраното от вас място. И ако можете да стигнете до там с кола, приложението може също да ви помогне да намерите входа на хотели или жилищни комплекси, като на екрана се появява голяма зелена стрелка.
 
 
паркинги


Други неща в актуализацията  улесняват шофьорите да докладват неща като задръствания и затворени пътища. Това ще помага да избегнете дългите опашки и претъпканите пътища. Можете да изберете да преизчислите маршрута си, за да избегнете закъснения и да стигнете навреме, където отивате.

Google все още не е потвърдила дата на пускане, но се очаква софтуерът да бъде пуснат в близко бъдеще.
 
 


 
 
 

0 от 500