IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чуйте как звучи най-скъпата серийна Alfa Romeo

Под капака на струващата поне 2 милиона евро 33 Stradale се крие V6 с 620 к.с. (ВИДЕО)

Видео с новата Alfa Romeo 33 Stradale беше публикувано в YouTube, като в него за първи път може да се чуе как звучи двигателят на спортната кола, струваща 2 млн евро. Това е 3,0-литров бензинов V6 без никаква електрификация.


Alfa Romeo 33 Stradal


Рязък и почти приглушен старт, последван от предупредително ръмжене, което се развива в нарастващ звук на типичен V6 с отворени изпускателни клапани. Моменти на чисто удоволствие за феновете на спортните коли - тази симфония е записана по време на динамични тестове, в които участва спортната кола.

Вече е известно, че Alfa Romeo 33 Stradale ще излезе в ограничен само до 33 бройки тираж, като всяка кола е с базова цена от 2 милиона евро. С изключение, разбира се, на почти безкрайните налични опции за персонализиране.



Доставките на клиентите стартират на 17 декември, като те могат да избират между два вида задвижване. Освен със споменатия вече 3,0-литров битурбо V6 с 620 к.с. най-скъпото и най-мощно серийно Alfa Romeo ще се предлага и с електрически агрегат със 750 к.с. с декларирана автономност от 450 км. Официалните данни сочат максимална скорост от 333 км/ч и време за ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.


0 от 500
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    И 99% от поръчките са за бензиновата версия. Защото тия дето имат 2 мил. излишни за кола са прости, а не умни и прогресивно мислещи като тукашния всезнаещ теслопитек