IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi най-накрая реши да се отърве от фалшивите ауспуси

Много клиенти на марката се оплакват от тези изпускателни тръби

През последното десетилетие Audi разви неприятния за мнозина навик да монтира фалшиви накрайници на ауспуха на някои от своите модели. Дизеловият S5, продаван в Европа, а също така SQ5 и S6, бяха оборудвани с такива ауспуси. Сега изкуствените тръби ще останат в миналото, тъй като от компанията обещаха да се отърват от тях.


ауспух


Официално обявената причина е „отзиви от клиентите“, което явно означава, че те не харесват харесват фалшиви изпускателни тръби. Новият A5 седан (всъщност лифтбек) и A5 Avant заедно с производните им S5 вече няма да имат такива устройства.

Говорейки пред британското издание Auto Express, говорител на Audi обеща, че бъдещите автомобили, базирани на новата архитектура Premium Platform Combustion (PPC), ще получат „напълно функционални изпускателни тръби", но не даде подробности за тях.


ауспух


Ако не сте забелязали, все повече автомобили имат накрайници за ауспух, скрити под бронята. Audi обаче иска да ги покаже в своите нови автомобили, базирани на архитектурата PPC. Предстои да се дали по-малките автомобили на платформата MQB ще последват примера на по-големите модели, като най-вероятно цялата гама ще бъде в един и същи стил.


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    СМОГ ( преди 1 месец )
    Бурии. Отходници.. Все 1 да имаш 4 aнуca и да държиш да ти ги видят всички
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Ся ако махнат и говорителите от аспусите. Супер смешно е 3ка дизел q7-ца да звучи като ве осмак, а отзад пушека да е съизмерим с този на трабант.
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Малко смешно изглеждат, особено като ги видя нарисувани върху задната броня на някой модел 1.0 с 2-3 цилиндъра.
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    RS ( преди 1 месец )
    Никой не иска да плаща много пари за спортна кола и тя да не изглежда като такава. Хората, които карат такива коли искат те да изглеждат като такива
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    1, нещо много си в грешка..
  • #1
    8 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Кюнците много отдавна им мина модата. Тия чак сега разбраха. Дори на зверски туниногваните спортни коли още преди 15 години стана модерно изпускателните тръби да са скрити отдолу и да не стърчат така видимо за не привличат внимание. Също мина модата и на всякакви спойлери, прагове, брони и др селски грозотии които бяха популярни около 2000г. Сега са модерни слипър колите. На външен вид да изглежда като обикновена кола а под капака да има 1000 коня.