IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ликвидира още два модела

Занапред A5 и S5 ще са само с четири врати

Audi продължава да разчиства гамата си от модели, които не се радват на достатъчно търсене. За 2025 година ще отпаднат A5 Coupe и Cabriolet, а също и купе и кабрио версиите на по-мощните S5 и RS5. Така на практика А5 остава на пазара само във версията Sportback с четири врати.
  
   
Audi RS 5 Coupe
  
      
Audi A5 се появи на пазара през 2008 като по-елегантна - и по-скъпа - разновидност на А5. Първоначално дебютира именно купето с две врати и 3.2-литров V6 двигател. При S5 той бе заменен от 4.2-литров V8. През 2010 на сцената излезе и версията със сгъваем покрив.

Като компенсация за изчезващите двувратки, Audi ще освежи Sportback вариантите на А5, S5 и RS5, добавяйки неща като USB портове за пътниците отзад.
  
     
 

0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Баси екстрите ( преди 2 месеца )
    USB портове за пътниците отзад... Тва моята тригодишна дачия си го има стандартно :)))))))
  • #3
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Суджуков ( преди 2 месеца )
    СЛАВА РОСИЯ !
  • #2
    39 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    "Audi A5 се появи на пазара през 2008 като по-елегантна - и по-скъпа - разновидност на А5."!? Гениално от страна на Ауди ,но те най-вероятно все още не знаят какво да направили през 2008:))) А вие сте гениални идиотииии и вместо да ме блокирате и да триете коментари , вземете си вдигнете малко нивото на писане !
  • #1
    30 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Много много жалко, че купета и кабриолети загинаха тотално... не конкретно за Ауди, ами като цяло.