IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кое е най-доброто BMW M5 в историята?

Сред 7-те поколения на легендарния модела има истински шедьоври, така че изборът няма да е лесен

Появата на новото BMW M5 (G90) очаквано предизвика огромен интерес, но и много спорове, тъй като част от феновете на модела определено са разочаровани. А причината е, че новият автомобил не само е по-бавен, поне на хартия, от своя предшественик, но е и много по-тежък.


BMW M5


Предстои да се види как това допълнително тегло ще се отрази на поведението на автомобила. Едно нещо обаче е сигурно - това е автомобил, който винаги е чупил рекорди по отношение на очакванията към него. И това важи не само за G90, а за всички поколения на модела.

Съответно, това поражда и един логичен въпрос - кое е най-доброто M5 в историята? Това, с което започна всичко - E28? Или пък E60, което е единственото с V10 двигател? Да, то има някои недостатъци, но ги компенсира с характер. Дори изходящото F90 с неговата забележителна версия CS, спестяваща теглото, е сред претендентите.


Кое е най-доброто BMW M5 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    #4 ( преди 3 дни )
    Много е смешно от "нивото" на задното Е36 да даваш акъл за пикапи и М5! Щото има пикапи сега дето правят до 100км/ч по-бързичко от новия толуп, наречен "М5". Относно моите коли - имам и Раптор и BMW M5 LCI 2023г.П.П. Разбирач знаеш ли що е LCI - питам, нищо лично ... ;-)
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    бачо Кольо ( преди 3 дни )
    Най доброто БМВ е продаденото!
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 дни )
    Малко е смешно да говориш без опит за пикапи и толупи. Покарайте малко преди да коментирате. Ако имате възможност винаги може да вземете едно на лизинг и след 1 година каране като сте такива шофери може да си вземете БМВ М2 или 911. Или пък може просто да си карате опърдяните таралясници на по 20 години ;)
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    във всеки случай... ( преди 3 дни )
    не е новият толуп с тегло и динамика на пикап!
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 3 дни )
    До 1 - недей така, има - 507, М1...Z8
  • #1
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Продаденото ( преди 3 дни )
    Няма хубаво Беенве.