IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кое е най-доброто BMW M5 в историята?

Сред 7-те поколения на легендарния модела има истински шедьоври, така че изборът няма да е лесен

Появата на новото BMW M5 (G90) очаквано предизвика огромен интерес, но и много спорове, тъй като част от феновете на модела определено са разочаровани. А причината е, че новият автомобил не само е по-бавен, поне на хартия, от своя предшественик, но е и много по-тежък.


BMW M5


Предстои да се види как това допълнително тегло ще се отрази на поведението на автомобила. Едно нещо обаче е сигурно - това е автомобил, който винаги е чупил рекорди по отношение на очакванията към него. И това важи не само за G90, а за всички поколения на модела.

Съответно, това поражда и един логичен въпрос - кое е най-доброто M5 в историята? Това, с което започна всичко - E28? Или пък E60, което е единственото с V10 двигател? Да, то има някои недостатъци, но ги компенсира с характер. Дори изходящото F90 с неговата забележителна версия CS, спестяваща теглото, е сред претендентите.


Кое е най-доброто BMW M5 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 22 часа )
    смисъл няма два тона и половина това е шлеп на колела заради измислени еконорми производителите са принудени да слагат батерии и стартер генератори в скоростната кутия и допълнително електротурбини което обезмисля крайния псевдопродукт наречен спортен седан който трябва да е лек при спиране и ускорение защото законите на физиката никой бюрократ не може да ги промени
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    +13 ( преди 22 часа )
    ти от дъртите мутрески ли си? щото само те "квото ми кажат тва праим и говорим бате"!
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    E 39 ( преди 1 ден )
    Е39 е най-великото БМВ правено някога.
  • #13
    4 rate up comment 3 rate down comment
    До долните... ( преди 1 ден )
    М.И.Ш.К.И.И.И, М5 е икона ,запомнете това!!Щом последното М5 са го направили по този начин,значи има смисъл.Нищо в тази кола от повече от 40години не е случайно! Ако случайно някой ден имате възможност да се докоснете до М модел,ще разберете какво имам предвид!Лек ден!
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    iiiiii ( преди 1 ден )
    E60 е най бруталното М5
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    НАЙ-доброто е ( преди 1 ден )
    RS6 :)
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    А сега де ( преди 1 ден )
    Кое е най-доброто M5 може много да се спори разбира се, аз харесвам и е34 и е39, F-ката е хубава на вид, но май най-яка ( откъм лудост ) е Е60 с V10
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    Life Cycle Impulse едно кръгче ще дадеш ли
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Вместо БНВ ( преди 1 ден )
    Вместо това зеленото може да направиш друго: купуваш си всяка година по една Шкода (някаква средняшка) караш бясно една година и взимаш следващата пак нова и нищо не пипаш така поне 5-6 години. Няма да има нужда и от обслужване и от гуми и т.н. Винаги кова кола и по-евтино ще ти излезе.
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    E39