IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ново хиперкупе предизвиква Lamborghini и Koenigsegg

Naran е британско, има 1000 к.с. и струва 2 милиона евро

Lamborghini Revuelto, Tesla Model S Plaid, Mercedes-AMG One, Koenigsegg CC850 - това са хиперколи с 1000 или повече конски сили, като към тях сега се присъединява още един модел - Naran. Той не е съвсем непознат, тъй като хиперкупе с това име беше представено представено от британския производител Naran Automotive в края на ноември 2020 г.


Naran


Това е първата кола, произведена от тази марка, като сега бяха разпространени нови снимки и информация, която гласи, че ще бъде произведена в тираж от 39 бройки и всяка от тях ще струва 2 млн евро. Както обикновено, цифрата ще нараства според исканията за персонализиране и избраните материали.

Информацията за хиперкупето Naran все още е оскъдна, но от изображенията става ясно, че то залага на остра и аеродинамична линия с голямото задно крило. Самата кола е проектирана от дизайнери от студиото WYN Design - същите, които по-рано създадоха De Tomaso P72 и Apollo Intense Emotion.


Naran


Тъй като това е хиперкупе на стойност няколко милиона евро, всеки елемент ще може да се персонализира. Според Naran Automotive „първите искания“ се отнасят до използването на мраморни и гранитни детайли и златни покрития. Показаният прототип има външно покритие и кабина в рубинен стил със златни акценти.

Засега има съвсем малко информация и за задвижващата система. Знае се, че Natan е оборудван с 5,0-литров туин-турбо V8 двигател с мощност 1000 к.с., но няма други данни. В салона има място за 4 човека.


Още снимки на новото британско хиперкупе - вижте в галерията:


0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    1-дртийУАЙТBOY! ( преди 2 дни )
    М/увременно перфектното корейско премиум-страшилище за DE-ламаринените тежкотонни барачки GeneSiS ДНЕС направи официален дебют на изложението в Бусан/КR на своя сензационно чисто нов концептуален шпортен модел на МАГМА-подразделението, а именно: X GRAN-RACER VGT като хибридната машина дава 1500 PS мощност при 1425 Nm въртящ момент. Und Das gibt POWER! Самоподразбиращо е, че люкс-авто-БрандЪТ ще продължи да осигурява висок комфорт, здравина, сигурност и безопасност на своите водачи и пасажери.