IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Abarth 500 тръгна и по вода

Лодката предлага 230 коня и безброй глезотии на борда

Преди няколко месеца Abarth навлезе в електрическата ера с модела 500е. Всъщност, вече идва Abarth 600e, вторият автомобил с нулеви емисии. Но това не означава, че марката  е забравила за бензина.
 
 
Abarth Offshore


Abarth 595 и Abarth 695 с турбо бензинов двигател все още се продават и от няколко дни те са придружени в каталога на италианската фирма от друг бензинов звяр, който не може да върви поа асфалт. Това е Abarth Offshore .

Лодката беше беше представена в Монако като част от честванията на 75-ата годишнина на компанията. С този модел Abarth навлиза в морския свят по позната схема. Вече съществува като Fiat 500 Offshore, но Abarth я трансформира, за да я направи по-спортна -  в съответствие с ДНК-то на марката.
В действителност компанията, която произвежда този Abarth, е базирана до Неапол. Същата направи десетки бройки от “морския“ Fiat 500. 

 
Abarth Offshore


Дизайнът му е идентичен с този на оригиналния Abarth 500, по-специално на версията Cabrio. Има и множество опции за персонализиране за индивидуално конфигуриране на всяка от 500-те единици , които ще бъдат произведени. Вътре са разположени чифт спортни седалки, подписани от Besenzoni, с ергономична кожена облегалка.

Също така разполага със вдлъбната стоманена стълба за качване от водата, настилка от синтетичен тик Synteak, парапети от кърмата до носа и двойна задна тераса за слънчеви бани. Страхотна идея за лятото!
 
 
Abarth Offshore


Като част от стандартното оборудване е система Garmin с четири високоговорителя Fusion. По желание можете да поръчате аксесоари за риболов или спорт.
Двигателят, който фирмата Car Off-Shore избра, за да даде живот на този конкретен Abarth, е хидрореактивен извънбордов двигател с 230 к.с. Ауспусите са от Riva и са направени за състезания.
 

0 от 500