IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes S-Class тръгва по пътя на конкурента

Обновеният седан ще получи огромна решетка в стила на BMW

Сегашното поколение на Mercedes-Benz S-Class (W223) е на път да навърши 4 години, така че производителят от Щутгарт подготвя освежаване в средата на жизнения цикъл. Визуалните и технически актуализации ще го поддържат конкурентен още няколко години, докато марката с трилъчевата звезда реши какво да прави с наследника.


S-Class


Снимки на тестове прототип на фейслифт на S-Class показват някои доста любопитни особености. Една от колите беше увековечена отгоре, като нейните стикери покриваха огромна част от предницата. Въпреки това, дори и с камуфлажа, е ясно, че е флагманът на марката ще получи доста противоречив дизайн.

Основната промяна е в решетката, чиито размери определено са увеличени. Така тя изпъква повече в долната част на преработената предна броня. Долният въздухозаборник е много по-малък, а страничните отвори са променени. Трудно е да се определи формата на фаровете, но изглежда, че имат различни графики.

Втори прототип е заснет с пълен камуфлаж, което прави забелязването на новостите невъзможно. И все пак, тъй като това е фейслифт, очакваме да има нова броня и различни задни светлини.


S-Class


Интериорът на настоящия Mercedes S-Class е много приятен, особено с портретно ориентирания дисплей. Според информации при фейслифта седанът ще получи преоформен панел на таблото с гигантския екран Hyperscreen, заемащ централно място, а също така нов волан и променена централна конзоли.

В основата на S-Class е платформа MRA2, споделена с по-малките E-Class и C-Class, както и с CLE, GLC и други. Инженерите на Mercedes вероятно са обърнали известно внимание на шасито, което и в момента се справя перфектно. Предполага се също, че някои от задвижващите агрегати ще претърпят леки промени, но това ще стане ясно през следващото лято, когато обновеният модел ще излезе на пазара.


0 от 500