IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan пусна парфюм с мирис на... гуми

Smell My Dust е създаден с помощта на китайски производител

Nissan изненада феновете си с нов необичаен парфюм с мирис на гуми и цъфтяща сакура. Нестандартното предложение се нарича Smell My Dust. Представянето на парфюмите се състоя в навечерието на състезанието от Формула Е, което се провежда този уикенд в Шанхай.


Smell My Dust


Електрическата състезателна формула ще се проведе в този град за първи път. Вероятно Nissan се надява да привлече вниманието на младите китайци към състезанията с изцяло електрически автомобили с новия си аромат. Отборът на Nissan постигна успех във Формула Е тази година, като спечели шест подиума и една победа и в момента е на трето място. Допълнителното внимание от новите фенове няма да е излишно.

Парфюмът е създаден в сътрудничество с неназована парфюмерийна лаборатория в Шанхай. Точният му състав също е неизвестен. Но компанията го описва по доста интересен начин:

„Новият аромат на Nissan Formula E Team съчетава нюанси на сакура - цветето, изобразено върху колите, с миризмата на остатъците от гумите на състезателните автомобили Nissan e-4ORCE 04 на отбора, образувайки невероятна смес. Връхни нотки на черешови клонки и розмарин, съчетани с прегорена захар и дървесни тонове завършват цялостното усещане. Резултатът е аромат, който въплъщава красотата на вишневите цветове и вълнението от състезанията с автомобили."

Това не е първият парфюм на Nissan. Компанията предлага цяла гама от вкусове, включително такива с имена на някои от най-известните модели на марката - Armada, GTR, Patrol и 350Z.


0 от 500