IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti обещава безплатни бензиностанции за своите клиенти

Марката е готова да защити ДВГ дори след забраната през 2035 година

Производителят на хиперколи Bugatti ще продължи да произвежда бензинови автомобили в дългосрочен план, като според шефа на марката - Мате Римац, може да се стигне дори до изграждане на бензиностанции за синтетично гориво в домовете на своите супербогати клиенти.


Bugatti


Запитан за бъдещето на автомобилите в Лондон, хърватският предприемач заяви, че бензиновият двигател си остава част от бъдещето на Bugatti дори след 2035 г., когато влиза в сила забраната на продажбата на нови автомобили с ДВГ.

„Няма причина да не продължим да го правим и след 2035 г. Четох внимателно разпоредбите за забрана на автомобилите с ДВГ, но там не пише, че е забранено тяхното производство, въпреки че може да има някои санкции", коментира Римац.

Изключителният статут на колите Bugatti означава, че техните собственици могат да си позволят да плащат допълнителните такси, пред които са изправени марки с малък обем на производство, както и да финансират нови решения на проблема с по-голяма екологична устойчивост.

„Можете дори да се направят някои красиви бензиностанции Bugatti за домовете на собствениците, като използвате синтетични горива“, коментира Мате Римац. Той допълни, че целта пред него и екипа му е да подобри качеството на бъдещите модели на марката, въпреки че това е много трудно, когато става въпрос за коли с малък обем на производство.

„Всеки очаква, че ако плаща 10 или 100 пъти повече за кола, тя трябва да е с по-добро качество от масов автомобил, но това не е така. За създаването на нормална кола - като BMW Серия 5, например, ще бъдат похарчени милиарди и ще се използват повече прототипи, отколкото е цялата производствена серия на един наш модел. И точно така се повишава качеството“, обяснява Римац.


0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Тази забавна забрана ще се отложи поне с 15 години.
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Хуху - ДВГ за богатите - електрокари за плебса.. 2035.
  • #4
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    И преди да ми скочите, целта не е да обиждам, а споделям идеологията на toyota да произвежда евтини достъпни и надежни автомобили, за разлика от bugatti, които са на другия полюс.
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    До 2 ( преди 3 седмици )
    Какво се чудиш, като това вие го обяснявам от години. На практика забрана няма, както и няма задължение да се произвеждат електромобили. Ако си плащаш санкциите можеш да си произвеждаш каквото си пожелаеш, след като клиента е склонен да доплати за санкциите. Дори не става въпрос само за богатите клиенти на bugatti. Същото важи и за скъсаняците, които са облъчени от toyota и са готови да плащат по-скъпо за бензинова toyota, за да може toyota да си плаща санкциите, че не произвежда електромобили.
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Нямам думи ( преди 3 седмици )
    Пълен Изгостант : Няма причина да не продължим да го правим и след 2035 г. Четох внимателно разпоредбите за забрана на автомобилите с ДВГ, но там не пише, че е забранено тяхното производство, въпреки че може да има някои санкции", коментира Римац.
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Смех ( преди 3 седмици )
    Че те клиентите им са един файтон хора