IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьорите на коя марка изневеряват най-често в колата

58% от анкетираните са правили секс в автомобила, всеки седми – в движение

Какво казва за вас колата, която притежавате? Разбира се, за повечето хора тя е признак на финансовото ви състояние. Но ново проучване установи, че по любимата марка може да се подразбере дали сте склонни да изневерите. Едва ли е случайно, че 60 процента от притежателите на една луксозна марка са признали за кръшкане в техните автомобили. Всичко по реда му.

 
изневяра


Докладът сочи, че вероятно вдъхновени от филми и истории, около 14 процента от британците са правили секс в кола през последната година. Проучването беше поръчано от търговеца на употребявани автомобили Big Motoring World. То установи, че 58 процента от шофьорите са се отдавали на страсти в автомобил в кола в някакъв момент от живота си. Сериозна цифра!

На друг скандален въпрос обаче отговорите са шокиращи. Една трета от анкетираните 2000 шофьори признаха, че са изневерявали на половинката си в колата. Интересно е колко от тях са мъже и колко жени, но анкетиращите са пропуснали тази информация.

 
BMW M4 CS


Почти половината от собствениците на BMW, участвали в анкетата, са признали за кръшкане зад волана. Сериозни прелюбодейци са и тези на Audi (46 процента). Следват FIAT (45) и (KIA). Но това не е нищо в сравнение със собствениците на Jaguar. 60 процента (трима от петима) собственици на британската лукскозна марка са изневерявали в колата.

От друга страна, собствениците на Renault и Toyota са статистически най-верните. Само три процента от шофьорите на френската марка са изневерявали, докато при японската е 13%. Сравнително верни са още притежателите на Opel (15),  VW (18) и Nissan (18).


Mercedes G580 EQ


Любителите на секс в колата далеч не го правят само паркирали. Всеки седми от тях се е отдавал на ласки, докато автомобилът е бил в движение. Екстремното преживяване е най-вече по вкуса на притежателите на Mercedes-Benz, следвани от шофьорите на Audi. Припомняме, че в много страни правенето на секс по време на движение е наказуемо.
 
 

0 от 500