IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Минувачи бутат звезда от F1 с кола за 1,75 млн евро да запали

Ландо Норис закъса със своето Lamborghini Miura на улицата

Понякога е по-лесно да спечелиш състезание във F1, отколкото да идеш с гаджето на вечеря.  Разбра го новата звезда Ландо Норис. Победителят в Гран при на Маями го закъса със своето Lamborghini Miura за 1,75 милиона евро.
 
 
Ландо


24-годишният пилот на McLaren трябваше да вика за помощ, тъй като неговият 58-годишен звяр спря неочаквано по едно от шосетата на Монако. Бри75танецът возеше за вечеря своята приятелка Маргарида Корсейро, модел на бельо и доскорошна изгора на футболиста Жоао Феликс от Барселона, но отиваме в друга тема.
 
Свидетел каза пред The Sun: „Той зави на пътя, двигателят започна да върти и просто изгасна, така че той трябваше да го изключи. Ландо извика полицай, който помоли четирима или петима момчета да му помогнат да бутне колата, за да може да запали. Колата беше изгасена за около пет минути, после пое по пътя“, описа случката свидетелят и продължи:
 
 
Ландо


„Всеки ентусиаст знае, че повредите са просто част от притежаването на класически автомобил. Момчетата бяха щастливи да помогнат, тъй като се оказаха големи фенове. Хем успяха да разгледат колата и дори се посмяха за сметка на Ландо. Те вече могат да кажат, че са били част от екипаж на F1 в бокса“.

По време на доброто старо бутане Ландо запазил присъствие на духа, докато баровната Маргарида не спирала да се усмихва.  Трябва да отбележим, че рожденикът днес Григор Димитров пвне ги вози „от до“, като качи момичетата в своето „Ламбо“.
 
 

0 от 500