IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Люис Хамилтън докара Кендал Дженър до писъци

Супермоделът не издържа на лежерното темпо на шампиона в Маями (ВИДЕО)

Люис Хамилтън реши да повози Кендал Дженър по трасето за Формула 1 в Маями в навечерието на неделния старт - и докара супермодела до писъци. "Чувствам се много по-добре сега, когато всичко свърши", каза Дженър на излизане от колата, макар че според наблюдатели Люис не се е престарал с карането.
  
   
Вижте обиколката на Хамилтън и Дженър (ВИДЕО):
 
  
     
Гран при на Маями привлече множество знаменитости като Ед Шийрън, Камила Кабело и суперзвездата на американския футбол Том Брейди. Но Дженър бе на пистата по работа - като част от партньорството й с Хамилтън за марката Tommy Hilfiger. Люис я разходи по пистата с AMG GT и скоростта му явно на моменти бе прекалена за кралицата на социалните медии. "Беше страхотно, но и ужасяващо на моменти", призна Дженър.
  
  
Люис Хамилтън, Кендал Дженър
  
     
Ако не сте от хората, които следят трескаво Instagram и TikTok, Кендал Дженър е от прословутия клан Кардашян - дъщеря е на бизнесдамата Крис Дженър и на бившия олимпийски атлет Брус Дженър, който междувременно си смени пола и днес се нарича Кейтлин Дженър. Ким и Клоуи Кардашян са й полусестри. През 2017 Кендал измести Жизел Бюндхен като най-добре платения супермодел на планетата, по данни на Forbes. 28-годишната Дженър все още има шансове да стане най-младият милиардер в Америка.
 
    


  
   

 

 

 

0 от 500