IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Люис Хамилтън

Шампионът от Формула 1 има впечатляваща колекция в гаража си

Люис Хамилтън определено се е превърнал в легенда на автомобилните спортове. Пилотът от Формула 1, който има рекордните 7 титли и 95 спечелени Гранд при определено е на път да се превърне в най-успешния пилот на всички времена за "Кралицата на моторните спортове". И е съвсем естествено британецът да е вманиачен на тема автомобили и да притежава някои наистина изключителни екземпляри.


ХАМИЛТЪН


Хамилтън е отдаден автомобилен колекционер. И не колекционира просто коли, а суперколи, и то самите те доста екзотични. И освен това счита автомобилите за една от най-големите си инвестиции, като същевременно са и неща, на които истински се наслаждава.

"Много спортисти, иначе интелигентни хора, прахосват парите си за глупости. Аз лично не разбирам нищо от вино, нито от изкуство. Но това, от което разбирам, са колите и съм много специален към тях", заявява пилотът в интервю за списание GQ.

Хамилтън притежава 15 специални коли, като половината от тях са в резиденцията му в Монако, а останалите в Лос Анджелис. Но ето кои са 7-те най-важни за него машини (като една от тях все още не е готова):

Любимите коли на Люис Хамилтън (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Колко в света са по-успели от тоя незнам си колко пъти световен! Баща му до подписването на първия му професионален договор беше инвестирал 20 млн. в него! Искам да кажа, че повече ме кефят бойците: Лауда, Хънт, Шуми, та даже Ървайн с неговите купони и манекенки! А тоя само претенции!!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    яко ( преди 2 години )
    само Кобрата от 66-та мога да му завидя...
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 2 години )
    Ех че го нахрани ама. Не те знам какъв си ама дано си по-успял от него.
  • #1
    9 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Абсолютен "***" та и црн на всичко отгоре! Най-измисленият шампион! Много се съмнявам дали изобщо е правил нещо на оная Никол, дето се прехвърли на Гришо после!