IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Музеят на Ferrari стана... Airbnb

Нощувката включва и обиколка по "Фиорано" в компанията на бивш ас от "Формула 1"

Гигантът Airbnb обяви началото на новата си серия "Икони", която ще позволи на гостите да нощуват в някои наистина ексклузивни места. Анонсираните локации включват резиденцията на покойната музикална звезда Принс и прословутия X-Mansion, дома на X-Men от популярната поредица на "Марвъл". Но за автомобилните фенове несъмнено най-любопитното име е Музеят "Ферари" в Маранело, край Модена.
  
  
Музей Ферари, Ferrari Museum
  
   
Офертата на Airbnb е не само за нощувка. Вие и гостите ви ще бъдете посрещнати от Марк Жене, бившия пилот на Williams от Формула 1 и дългогодишен тестов пилот на Ferrari. После той ще ви повози в една паметна обиколка на пистата "Фиорано" в актуалното Ferrari 296 GTB.

В пакета са включени и VIP пропуски за Гран при на Емилия Романя, с достъп до боксовете. Предвижда се също вечеря в ресторанта Cavallino - някогашният стол на компанията, в който се е хранел самият Енцо Ферари.
  
   
Ferrari, Фиорано
   
     
Накрая, разбира се, идва ред и на самата нощувка - в музея, върху легло, изработено от същата червена кожа като седалките на автомобилите, и в компанията на легентдарни автомобили и спечелените от тях над 110 трофея.

За жалост достъпът не е неограничен: желаещите да направят резервация трябва да кандидатстват в периода между 6 и 8 май чрез своя акаунт в Airbnb. След това компанията ще обяви победителите.
  
   

 

0 от 500